Jukka Behm : Taskuvaippa ja vauvaradio : lapsiperheen sanakirja : opas odotusajan, synnytyksen, vauvavaiheen ja leikki-iän sanastoon vanhemmille ja sellaisiksi aikoville (UUDENVEROINEN)

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0147658

Aquarakkulat, bummis, korvakierre ja tuttelikyylääjä - odotusaikaan, synnytykseen, vauvaikään ja lapsiperheen arkeen liittyy paljon termejä. Mitä esimerkiksi tarkoitetaan, kun lapsenhoidon yhteydessä puhutaan liinailusta, elämystehtailusta tai kestoilusta? Ja mitä merkitsevät lyhenteet EOYETE, HT, WAHM ja VVV"

Lapsen odotuksen, syntymän ja kasvatuksen ympärille on kehittynyt oma erikoiskielensä, jota toimittaja Jukka Behm ja kuvittaja Pekka Rahkonen kuvaavat viihdyttävällä tavalla. Samalla käsitellään kuitenkin oikeita asioita ja jaetaan tärkeää tietoutta pikkulasten vanhemmille ja sellaisiksi aikoville. Pekka Rahkosen raikas ja leikittelevä nelivärikuvitus luo aivan uusia tulkintoja kirjassa esitetyille hakusanoille.

Taskuvaippa ja vauvaradio - Lapsiperheen sanakirja soveltuu loistavasti yllätyslahjaksi vauvaperheelle mutta toimii hauskana johdatuksena vanhemmuuteen jo odotusaikana. Kirja on niin helppolukuinen, että imetyshorroksessa oleva äitikin pystyy sitä selaamaan.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJukka Behm
Teoksen nimiTaskuvaippa ja vauvaradio : lapsiperheen sanakirja : opas odotusajan, synnytyksen, vauvavaiheen ja leikki-iän sanastoon vanhemmille ja sellaisiksi aikoville
Kielisuomi
Muut tekijätPekka Rahkonen
Verokanta-
Avainsanatsanakirjat, lastenhoito, sanastot, terminologia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja