Jukka Salminen : Homemade Pizza but Better

37,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HOME-72E291
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Jukka Salmisen 'Homemade Pizza but Better' vie kotipizzan valmistuksen uudelle tasolle ja tarjoaa innostusta keittiöön.

Homemade Pizza but Better by Jukka Salminen is the go-to guide for every pizza-lover. In his first book, Jukka shows you how to create the ultimate pizza experience in your own home, using tasty ingredients and only a few simple utensils.He gives the reader a detailed look at the most important tools and skills a pizza chef needs, as well as how to handle the basic pizza elements: the dough, the tomato sauce and the toppings.Jukka introduces the reader to traditional pizza styles from Naples to New York, and offers recipes for 6 different pizza doughs as well as 27 delicious pizzas - not to forget the perfect sauces and drinks!

Jukka “Slicemonger” Salminen is a photographer, musician and pizza enthusiast from Tampere, Finland, who has worked with pizza for several years. The social aspect of pizza-making is also important for Jukka - he thinks cooking and eating together is simply the best thing there is.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJukka Salminen
Muut tekijätValokuvat: Sini Kramer
Kääntänyt: Sami Pulliainen ja Sini Kramer
Teoksen nimiHomemade Pizza but Better
Avainsanatpizza, pizzat, ruoanlaitto, keittiö, leivonta, leipominen, baking, kitchen, cooking
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja