Jukka Sinivirta & Päivi Sinivirta : Herkuttelijan juustokirja
10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HERK-1EBFDF

Herkuttelijan juustokirja avaa juustojen kiehtovaan maailmaan, esitellen niiden monipuolisen historian, valmistuksen sekä kotimaisten erikoisjuustojen valikoimat. Teos antaa kattavat vinkit juuston säilytykseen, tarjoiluun ja juustojen sekä viinien yhdistämiseen.
Takakansi
Juusto on ihmisen hienostuneimpia elintarvikkeita: monimuotoinen ja intohimoja herättävä. Juusto kruunaa hyvän aterian, ja pala juustoa viinilasillisen kera on herkkusuun täyttymys. Herkuttelijan juustokirja kertoo kaiken näistä jumalaisista, haisevista rumiluoksista: niiden historiasta, valmistuksesta, ostamisesta, säilytyksestä ja tarjoilusta. Kirja esittelee maailman huippujuustojen lisäksi myös kotimaisten tuottajien erikoisjuustovalikoimat sekä antaa jokaiselle juustolle viinisuosituksen."Ateria ilman juustoa on kuin yksisilmäinen kaunotar" - Anthelme Brillat-Savarin
Esittely
Juusto on ihmisen hienostuneimpia elintarvikkeita: monimuotoinen, kiehtova ja intohimoja herättävä. Juusto on tärkeä osa hyvää ateriaa.Herkuttelijan juustokirja kertoo kaiken näistä jumalaisista makunautinnoista, niiden historiasta, valmistuksesta, luokittelusta, säilytyksestä ja nautiskelusta.
Kotimaisten tuottajien erikoisjuustojen valikoimat esitellään mahdollisimman kattavasti. Kirjassa paneudutaan myös juuston ja viinin yhdistämiseen ja annetaan jokaiselle juustolle viinisuositus.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Jukka Sinivirta & Päivi Sinivirta |
| Teoksen nimi | Herkuttelijan juustokirja |
| SKU | P-HERK-1EBFDF |
| Avainsanat | valmistus, juusto, tarjoilu, juustoteollisuus |
