Julia Child : Ranskalaisen keittiön salaisuudet

Alkaen 27,10 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RANS-465913
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Julia Childin Ranskalaisen keittiön salaisuudet on ranskalaisen ruoanlaiton klassikko, joka tarjoaa kattavan kokoelman yli 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta. Kirja tunnetaan perusteellisuudestaan ja muunneltavista ydinresepteistään, jotka opastavat keittiön saloihin.

Takakansi

Ranskalaisen keittiön salaisuudet on kaikkien hyvää ruokaa ja ruoanlaittoa arvostavien klassikkoteos, joka sisältää yli 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta. Keittämisen intohimosta syntyy herkullisia ateriakokonaisuuksia – bon appétit!

Esittely

Ranskalaisen keittotaidon klassikko.

Julia Childin maailmankuulu keittokirja sisältää yli 800 ruokaohjetta.

Ranskalaisen keittiön salaisuudet on jokaisen hyvää ruokaa ja makua arvostavan kotikokin perusteos. Tämän klassikon 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta on jaoteltu selkeisiin osioihin: keittoihin, kastikkeisiin, kaloihin, lihoihin, kasviksiin jne, Kirjan selkärangan muodostavat muunneltavat ydinreseptit ja ruoanlaiton lainalaisuuksien opettelu. Kirja on säilyttänyt asemansa ranskalaisen keittotaidon perusteoksena yli kuudenkymmenen vuoden ajan, ja se ansaitsee yhä kunniapaikan keittiössä.

”Juuri tällainen keittokirjan tulee olla: täynnä herkullisia reseptejä, yksityiskohtaisia ohjeita ja tarkkoja piirroksia. Jotkut ohjeista tuntuvat ottavan luulot pois, mutta kuten Julia Child sanoo: 'Jos osaat lukea, osaat laittaa ruokaa.'" – Entertainment Weekly

Julia Child(os. McWillimas, 1912–2004) oli amerikkalainen kokki, ruokakirjailija ja televisiojuontaja. Hänet tunnetaan ennen kaikkea klassikoksi nousseesta keittokirjastaan Ranskalaisen keittiön salaisuudet (1961). Julia Child työskenteli toisen maailmansodan aikana tutkimusassistenttina CIA:n edeltäjässä Office of Strategic Servicessa, jonka komennuksella Ceylonissa hän tapasi tulevan miehensä Paul Childin. Vuonna 1948 pariskunta muutti Pariisiin, mikä mullisti Julia Childin suhteen ruokaan. Hän kävi kuuluisan Cordon Bleu -kokkikoulun ja alkoi kirjoittaa ranskalaisen keittotaidon kirjaa amerikkalaiselle yleisölle Simone Beckin ja Louisette Berthollen kanssa. Kirjasta tuli myyntimenestys jo 1960-luvulla, ja sitä on myyty useilla kielillä siitä asti. Child kirjoitti myös lukuisia muita keittokirjoja, juonsi 1960–90-luvuilla ruokaohjelmia tv:ssä ja oli vuonna 1981 mukana perustamassa American Institute of Food and Winea, jonka tehtävänä on kasvattaa laaturuoan ja -viinien arvostusta.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJulia Child
Muut tekijätKyllikki Villa & Kirsti Rannikko ym.
Muut tekijätEdited by: Louisette Bertholle and Simone Beck
Illustrated by: Sidonie Coryn
Translated by: Kyllikki Villa and Kirsti Rannikko
Cover design or artwork by: Anna Makkonen
Teoksen nimiRanskalaisen keittiön salaisuudet
AlkuteosMastering The Art of French Cooking
SKUP-RANS-465913
Avainsanatelintarvikkeet, gastronomia, keittokirjat, käsittely, leipominen, ranska, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokakulttuuri, ruokaperinne
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja