Julia Child : Ranskalaisen keittiön salaisuudet
Alkaen 19,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RANS-465913

Julia Childin Ranskalaisen keittiön salaisuudet on ranskalaisen ruoanlaiton klassikko, joka tarjoaa kattavan kokoelman yli 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta. Kirja tunnetaan perusteellisuudestaan ja muunneltavista ydinresepteistään, jotka opastavat keittiön saloihin.
Takakansi
Ranskalaisen keittiön salaisuudet on kaikkien hyvää ruokaa ja ruoanlaittoa arvostavien klassikkoteos, joka sisältää yli 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta. Keittämisen intohimosta syntyy herkullisia ateriakokonaisuuksia – bon appétit!Esittely
Ranskalaisen keittotaidon klassikko.Julia Childin maailmankuulu keittokirja sisältää yli 800 ruokaohjetta.
Ranskalaisen keittiön salaisuudet on jokaisen hyvää ruokaa ja makua arvostavan kotikokin perusteos. Tämän klassikon 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta on jaoteltu selkeisiin osioihin: keittoihin, kastikkeisiin, kaloihin, lihoihin, kasviksiin jne, Kirjan selkärangan muodostavat muunneltavat ydinreseptit ja ruoanlaiton lainalaisuuksien opettelu. Kirja on säilyttänyt asemansa ranskalaisen keittotaidon perusteoksena yli kuudenkymmenen vuoden ajan, ja se ansaitsee yhä kunniapaikan keittiössä.
”Juuri tällainen keittokirjan tulee olla: täynnä herkullisia reseptejä, yksityiskohtaisia ohjeita ja tarkkoja piirroksia. Jotkut ohjeista tuntuvat ottavan luulot pois, mutta kuten Julia Child sanoo: 'Jos osaat lukea, osaat laittaa ruokaa.'" – Entertainment Weekly
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Julia Child |
| Muut tekijät | Kyllikki Villa & Kirsti Rannikko ym. |
| Muut tekijät | Edited by: Louisette Bertholle and Simone Beck Illustrated by: Sidonie Coryn Translated by: Kyllikki Villa and Kirsti Rannikko Cover design or artwork by: Anna Makkonen |
| Teoksen nimi | Ranskalaisen keittiön salaisuudet |
| Alkuteos | Mastering The Art of French Cooking |
| SKU | P-RANS-465913 |
| Avainsanat | Ranska, elintarvikkeet, gastronomia, keittokirjat, käsittely, leipominen, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokakulttuuri, ruokaperinne |
