Juuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot

17,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-JUUR-F8221D
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Juuren huippuravintolan reseptit vievät suomalaisen ruokakulttuurin uusiin ulottuvuuksiin, jossa kotimaiset raaka-aineet ja täyteläiset maut kohtaavat. Tämä teos esittelee, miten suomalaisen keittiön uudet klassikot syntyvät perinteen ja modernin otteen yhteispelillä.

Takakansi

Huippuravintola Juuren sapakset ja muut reseptit vihdoinkin sinun keittiössäsi!

Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia, kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. Suomalaiseen keittiö pohjaa talonpoikaiseen traditioon, mutta Juuri nyt osoittaa, että maut ovat kaikkea muuta kuin arkisia! Ne ovat täyteläisen runsaita ja vievät kielen mennessään. Ei ihme, että Juuri valittiin Vuoden ravintolaksi vuonna 2010.

Suomalainen ruoka ei ole koskaan näin hyvää!

Kirjan reseptit tulevat suoraan keittiön sydämestä: Ilja Björs on Juuren ravintoloitsija ja sapasten isä, Antti Ahokas Juuren keittiöpäällikkö, Jukka Nykänen keittiömestari. Tekstit ovat ruoka- ja viinikirjoittaja Arto Koskelon käsialaa. Rouheasta ilmeestä vastaa graafikko Mika Wist, valokuvista Riitta Sourander.

Esittely

Uutta suomalaista ruokaperinnettä parhaimmillaan. Huippuravintola Juuren sapasreseptit nyt yksissä kansissa.

Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. Suomalainen keittiö pohjaa talonpoikaiseen traditioon, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa arkisia makuja. Juuren maut ovat täyteläisen runsaita, nostavat raaka-aineet jalustalle ja vievät kielen mennessään. Ei ihme, että Juuri valittiin Vuoden ravintolaksi vuonna 2010. Suomalainen ruoka ei ole ollut koskaan näin hyvää!

Kirjan reseptit tulevat suoraan ravintolan sydämestä: Ilja Björs on Juuren ravintoloitsija ja sapasten kehittäjä, Antti Ahokas Juuren keittiöpäällikkö ja Jukka Nykänen Juuren keittiömestari. Tekstit ovat viini- ja ruokakirjoittaja Arto Koskelon käsialaa. Graafisesta ilmeestä vastaa graafikko Mika Wist, valokuvista Riitta Sourander.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätArto Koskelo & Jukka Nykänen ym.
Teoksen nimiJuuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot
SKUP-JUUR-F8221D
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri, ruoat, ruoka, gastronomia, ravintolat, ohjeet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja