Juuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot

17,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-JUUR-F8221D
Katso kaikki vaihtoehdot

Uutta suomalaista ruokaperinnettä parhaimmillaan. Huippuravintola Juuren sapasreseptit nyt yksissä kansissa.

Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. Suomalainen keittiö pohjaa talonpoikaiseen traditioon, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa arkisia makuja. Juuren maut ovat täyteläisen runsaita, nostavat raaka-aineet jalustalle ja vievät kielen mennessään. Ei ihme, että Juuri valittiin Vuoden ravintolaksi vuonna 2010. Suomalainen ruoka ei ole ollut koskaan näin hyvää!

Kirjan reseptit tulevat suoraan ravintolan sydämestä: Ilja Björs on Juuren ravintoloitsija ja sapasten kehittäjä, Antti Ahokas Juuren keittiöpäällikkö ja Jukka Nykänen Juuren keittiömestari. Tekstit ovat viini- ja ruokakirjoittaja Arto Koskelon käsialaa. Graafisesta ilmeestä vastaa graafikko Mika Wist, valokuvista Riitta Sourander.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätArto Koskelo & Jukka Nykänen ym.
Teoksen nimiJuuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri, ruoat, ruoka, gastronomia, ravintolat, ohjeet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja