Juuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-JUUR-F8221D

Uutta suomalaista ruokaperinnettä parhaimmillaan. Huippuravintola Juuren sapasreseptit nyt yksissä kansissa.

Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. Suomalainen keittiö pohjaa talonpoikaiseen traditioon, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa arkisia makuja. Juuren maut ovat täyteläisen runsaita, nostavat raaka-aineet jalustalle ja vievät kielen mennessään. Ei ihme, että Juuri valittiin Vuoden ravintolaksi vuonna 2010. Suomalainen ruoka ei ole ollut koskaan näin hyvää!

Kirjan reseptit tulevat suoraan ravintolan sydämestä: Ilja Björs on Juuren ravintoloitsija ja sapasten kehittäjä, Antti Ahokas Juuren keittiöpäällikkö ja Jukka Nykänen Juuren keittiömestari. Tekstit ovat viini- ja ruokakirjoittaja Arto Koskelon käsialaa. Graafisesta ilmeestä vastaa graafikko Mika Wist, valokuvista Riitta Sourander.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Teoksen nimiJuuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot
Kielisuomi
Muut tekijätArto Koskelo & Jukka Nykänen ym.
Verokanta-
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri, ruoat, ruoka, gastronomia, ravintolat, ohjeet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja