Juustot : herkullisia ruokia ja leivonnaisia
Kuvittelepa mielessäsi sinihomejuuston terävää mutta täyteläistä makua; antoisaa haukkausta
ihanan lempeästä ja huolella kypsytetystä cheddarjuustosta; pehmeästi valuvaa brietä, joka kerjää
seurakseen rapeata patonkipalaa; kasaa vastaraastettua parmesaania höyryävän pasta-annoksen
päällä...
Vain harvat ruoka-aineet kykenevät kilpailemaan monipuolisuudessa ja makujen vivahteikkuudessa
juuston kanssa.
Juustot - Herkullisia ruokia ja leivonnaisia on monipuolinen ja tyylikkäästi kuvitettu kirja juuston
ystävälle. Siinä on hyödyllisiä neuvoja juuston ostamisesta, säilyttämisestä, oikeasta
tarjoilulämpötilasta, tasapainoisen juustotarjottimen kokoamisesta sekä juustoihin sopivan
pikkupurtavan ja viinin valitsemisesta. Kokkasitpa arkeen tai juhlaan, löydät varmasti suosikkisi yli
viidenkymmenen ohjeen joukosta.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Fiona Beckett |
Teoksen nimi | Juustot : herkullisia ruokia ja leivonnaisia |
Alkuteos | Cheese |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, leivonnaiset, ruoat, viinit, juusto, valinta |