Jyrki Vainonen : Naulankantakeitto ja muuta juustohöylättyä hengenravintoa, eli, Erään kulinaristin mietteitä ruoasta, ihmisestä, elämästä ja yhteisten asioiden hoidosta

Alkaen 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-NAUL-2823B1
Katso kaikki vaihtoehdot

"Juustohöylätyn hengenravinnon maku katoaa kieleltä hetkessä, oikeastaan saman tien. Pureskeltavaa ei ole liikaa, mikä sopii nopeaan ja helppoon tarpeentyydytykseen tottuneille nykyihmisille."

Uutispuurosta riimihärkään ja rukiisista ranteista suusta päässeisiin sammakoihin - tämä vaatimaton kirjanen sisältää erään kulinaristin mietteitä siitä, miten estää muun muuassa poliittisia broilereita, mätämunia ja maakrapuja olemasta taakaksi maalleen. Kirja nautitaan vanhan suolan kera.

Jyrki Vainonen (s. 1963) on palkittu kirjailija ja kääntäjä, joka on valmistanut juustohöylättyä hengenravintoa sekä kasvattanut kainalossaan pukinsorkkia.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJyrki Vainonen
Teoksen nimiNaulankantakeitto ja muuta juustohöylättyä hengenravintoa, eli, Erään kulinaristin mietteitä ruoasta, ihmisestä, elämästä ja yhteisten asioiden hoidosta
SKUP-NAUL-2823B1
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja