Kaarina Korhonen : Kiusaajat kuriin : mitä jokaisen tulisi tietää työpaikkakiusaamisesta

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KIUS-39E5EF

Työpaikkakiusaaminen on työelämän suurimpia tuottavuushaasteita. Samalla kun työpaikat pyristelevät kovenevassa kilpailutilanteessa, ne ohittavat seiniensä sisällä aiheutetun pahoinvoinnin.

Yleistajuinen ja käytännönläheinen uutuusteos on tehty kaikille, jotka pyrkivät eroon työpahoinvoinnista ja sen kalliista seurauksista. Se sopii jokaiselle kiusaamisesta kärsivälle oppaaksi ja tueksi. Voimaa ja rohkeutta valava kirja valottaa kiusaajan ja kiusatun maailmaa, kollegojen ja esimiesten roolia kuviossa sekä selvittää, kehen ottaa yhteyttä ja käy läpi valitusprosessin vaiheita ja mahdollisuuksia. Lukuisat tapauskertomukset ja esimerkit havainnollistavat tyypillisimpiä vastoinkäymisiä ja avaavat keinoja niistä selviytymiseen. Henkisen väkivallan uuvuttamalle matka on raskas. Määrätietoisella toiminnalla sekä kiusattu että työnjohto voivat kuitenkin ottaa tilanteen hallintaan, voittaa vastukset ja pysäyttää työpaikan tuholaiset.

Teoksen kirjoittaja on kohdannut työpaikkakiusaamisen kipeästi omalla kohdallaan. Hän pani vastaan, otti selvää, haki apua ja prosessoi menestyksekkäästi. Epäoikeudenmukaisesta käytöksestä ei pidä pöyristyä vaan asettua rohkeasti vastaan.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKaarina Korhonen
Teoksen nimiKiusaajat kuriin : mitä jokaisen tulisi tietää työpaikkakiusaamisesta
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanattyöyhteisöt, työpaikat, työpaikkakiusaaminen, kiusaaminen
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja