Kaarina Roininen : Parhaat kotileivonnaiset
Alkaen 16,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PARH-493AAF

Parhaat kotileivonnaiset kokoaa yhteen runsaan valikoiman testattuja reseptejä, jotka kattavat niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset. Kokenut leipurimestari Kaarina Roininen jakaa asiantuntevat vinkkinsä onnistuneeseen leivontaan kotikeittiössä.
Takakansi
Muhkea perusteos jokaiseen suomalaiseen kotiinMikä voittaisi vastaleivotun pullan tuoksun tai kotona tehdyn tuoreen leivän pehmeän maun! Mikä juhlistaisi paremmin kahvipöytää kuin itse tehty täytekakku!
Parhaat kotileivonnaiset sisältää ohjeita helposta vaikeaan, makeasta suolaiseen. Mukana ovat leivät, sämpylät, patongit, perinneleivonnaiset, suolaiset piirakat ja voileipäkakut, pullat ja kahvikakut, pikkuleivät, makeat piirakat, tortut, täytekakut, mikroleivonnaiset, erityisruokavalioleivonnat, juhla- ja sesonkiherkut... Perinteisiä ohjeita ja uusia makuelämyksiä; pitkä ja monipuolinen ohjelista saa veden kielelle jo hakemistoa silmäillessä!
Leivontavinkkien lisäksi Parhaat kotileivonnaiset neuvoo muun muassa taikinan nostatuksessa ja raaka-aineiden sekä käytännön kokemuksen perusteella valittu leivonnaisten raaka-aineisiin ja muotoihin parhaiten soveltuvat välineet ja raaka-aineiden ja leipomuksen valmistusvaiheet vaihe vaiheelta raaka-aineista aina maistuva myllymieskää sillilä piilltä.
Kirja sopii niin hyvän leivonnaisten rinnusleivonnasta aloitteleville kuin taidokkaille kotileipureille, perinteisten makujen ystäville kuin ennakkoluulottomille kokeilijoillekin. Tarkat, moninkertaisesti testatut ja kokeillut ohjeet takaavat onnistumisen; myös kokenut leipoja löytää runsaasti haastavia, taitoja vaativia herkkuja.
Kaarina Roinisella on yli 25 vuoden kokemus suuren myllylaitoksen koekeittiössä. Hänen vankka raaka-aineiden ja työmenetelmien tuntemuksensa on kehittynyt satojen leivontakokeilujen tuloksena - ja niiden avulla on kehitetty myös tämän kirjan selkeät ja tarkat ohjeet.
Esittely
Parhaat kotileivonnaiset sisältää ohjeita helposta vaativaan, makeasta suolaiseen. Mukana ovat leivät, sämpylät, patongit, perinneleivonnaiset, ruokaisat piirakat ja voileipäkakut, pullat ja kahvikakut, pikkuleivät, makeat piirakat, tortut, täytekakut, mikrouunileivonnaiset, erityisruokavalioherkut, juhlaleivonnaiset... Perinteisiä ohjeita ja uusia makuelämyksiä; pitkä ja monipuolinen ohjelista saa veden kielelle jo hakemistosivulla! Leivontaohjeiden lisäksi Parhaat kotileivonnaiset antaa runsaasti tietoa myös työvälineistä ja raaka-aineista sekä käytännön kokemukseen perustuvia vihjeitä leivonnaisten onnistumiseen. Ohjeet on laadittu erityisesti suomalaisia raaka-aineita ja makumieltymyksiä silmällä pitäen. Kirja sopii yhtä hyvin leivonnasta kiinnostuneelle aloittelijalle kuin keittiön salaisuuksiin perehtyneelle taitajalle: yksityiskohtaisten ja kokeiltujen ohjeiden avulla jokainen onnistuu - ja myös kokenut leipoja löytää runsaasti haastavia, taitoja vaativia herkkuja.Kaarina Roinisella on yli 25 vuoden kokemus suuren myllylaitoksen koekeittiössä. Hänen vankka raaka-aineiden ja työmenetelmien tuntemuksensa on kehittynyt satojen leivontakokeilujen tuloksena - ja näiden avulla on kehitetty myös kirjan selkeät ja tarkat, suussasulavat ohjeet.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Kaarina Roininen |
| Teoksen nimi | Parhaat kotileivonnaiset |
| SKU | P-PARH-493AAF |
| Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, leipominen |
