Kaarlo Jaakkola : Pellavarouhe

Alkaen 16,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PELL-419EA6
Katso kaikki vaihtoehdot

Parantava ruoka -kirjasarjan ensimmäinen osa Pellavarouhe kertoo, miksi ja miten pellavarouhetta kannattaa syödä.

Pellavarouhe kertoo hätkähdyttäviä faktoja monipuolisesta ravintoaineesta, joka on varsinaista superruokaa. Pellavansiemenistä puristettu rouhe voi päivittäin nautittuna parantaa terveyttä merkittävästi. Kasvikunnan parhaana kuitujen lähteenä pellavanrouhe ehkäisee ummetusta ja lievittää ärtyneen suolen oireita. Rouhe sisältää myös tärkeää omega 3-sarjan alafalinoleenihappoa, jota tarvitaan mm. aivojen toimintaan.

Pellavarouhe on kasvikunnan paras lignaanien lähde. Lignaanit saattavat ehkäistä rinta- ja paksusuolen syöpää sekä sydän- ja verisuonitauteja. Pellavarouheessa on jopa 100-1000 kertaa enemmän lignaaneja kuin muissa ruoka-aineissa.

Kun nautitaan päivittäin pari ruokalusikallista pellavarouhetta, veren kolesterolitaso voi laskea muutamassa kuukaudessa keskimäärin 13 %.

Lisäksi pellavarouhe

- tehostaa elimistön myrkynpoistojärjestelmiä
- vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää
- säätelee verensokeria
- edistää maitohappobakteerien kasvua ja parantaa ruoansulatuskanavan mikrobitasapainoa
- on hyvä kivennäis- ja hivenaineiden lähde.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKaarlo Jaakkola
Muut tekijätSaana Saarinen
Muut tekijätEdited by: Saana Saarinen
Teoksen nimiPellavarouhe
Avainsanatruokaohjeet, terveysvaikutukset, kolesteroli, ravintoaineet, ruoansulatus, aineenvaihdunta, kasviöljyt, pellava, terveyshyödyt, ravitsemushoito, kuitukasvit, suolistosyövät
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja