Kaisa Torkkeli & Sonja Blåberg : Aidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti

20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-AIDO-4EBB5A
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Aidon maun juurilla tarjoaa kekseliäitä ja tuoreita kotiruokareseptejä, joissa korostuvat puutarhan, torin ja luonnon raaka-aineet sekä maukkaat terveyshyödyt. Kirja inspiroi hyödyntämään sekä tuttuja että harvinaisempia kasviksia ja villiyrttejä arjen ja juhlankin ruoanlaitossa.

Takakansi

Aidon maun juurilla -kirjassa otetaan ilo irti tuoreista kasviksista, aidosta mausta ja luonnollisen ruoan tuomista hyödyistä. Monipuolisen peruskeittokirjan pääosassa ovat vihannes- ja hedelmätarhan tuotteet sekä luonnon ilmaiset antimet, joita käytetään kekseliäästi ja uusilla tavoilla – myös lihan seurana.

Perinteisten suosikkiraaka-aineisten lisäksi resepteissä hyödynnetään runsain mitoin harvinaisempia ja unohdettuja raaka-aineita. Tarjolla alkaen vaikkapa ratiaturrapiccoloita tai kylmää suolaheinäkeittoa, kääriä porsaanfileen sisään mangolditäyte ja viimeistele ateria marenkisella karviaispiraalilla…

Esittely

Aidon maun juurilla -kirjassa otetaan ilo irti tuoreista kasviksista, aidosta mausta ja luonnollisen ruoan tuomista terveyshyödyistä! Monipuolisen peruskeittokirjan pääosassa ovat vihannes- ja hedelmätarhan tuotteet sekä luonnon ilmaiset antimet, joita käytetään kekseliäästi ja uusilla tavoilla. Kotipuutarhurien odottama teos ilahduttaa myös torien ja metsäluonnon nimeen vannovia kokkeja - kaikkia, jotka haluavat tuntea ruokansa alkuperän.

Laaja teos tarjoilee lihankin ystäville rutkasti vinkkejä kasvisten monipuoliseen hyödyntämiseen, mielipä lautaselleen sitten uutta väriä, makua tai keveyttä. Kirja sisältää ohjeita myös säilöntään sekä villiyrttien keruuseen ja käyttöön.

Mutkattomista ohjeista löytyy kesäkeiton ja mustikkapiiraan lisäksi runsain mitoin kiehtovia, harvemmin hyödynnettyjä raaka-aineita. Tarjoa alkuun vaikkapa raitajuuricarpacciota tai kylmää suolaheinäkeittoa, pääruoaksi sikuriveneitä ja possunleikettä piparjuurikastikkeella ja jälkiruoaksi karviaispiirasta... ah!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKaisa Torkkeli & Sonja Blåberg
Muut tekijätKaisa Torkkeli
Teoksen nimiAidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti
AlkuteosPuutarhasta pöytään
SKUP-AIDO-4EBB5A
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja