Kaisa Torkkeli & Sonja Blåberg : Aidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti
Aidon maun juurilla -kirjassa otetaan ilo irti tuoreista kasviksista, aidosta mausta ja luonnollisen ruoan tuomista terveyshyödyistä! Monipuolisen peruskeittokirjan pääosassa ovat vihannes- ja hedelmätarhan tuotteet sekä luonnon ilmaiset antimet, joita käytetään kekseliäästi ja uusilla tavoilla. Kotipuutarhurien odottama teos ilahduttaa myös torien ja metsäluonnon nimeen vannovia kokkeja - kaikkia, jotka haluavat tuntea ruokansa alkuperän.
Laaja teos tarjoilee lihankin ystäville rutkasti vinkkejä kasvisten monipuoliseen hyödyntämiseen, mielipä lautaselleen sitten uutta väriä, makua tai keveyttä. Kirja sisältää ohjeita myös säilöntään sekä villiyrttien keruuseen ja käyttöön.
Mutkattomista ohjeista löytyy kesäkeiton ja mustikkapiiraan lisäksi runsain mitoin kiehtovia, harvemmin hyödynnettyjä raaka-aineita. Tarjoa alkuun vaikkapa raitajuuricarpacciota tai kylmää suolaheinäkeittoa, pääruoaksi sikuriveneitä ja possunleikettä piparjuurikastikkeella ja jälkiruoaksi karviaispiirasta... ah!
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Kaisa Torkkeli & Sonja Blåberg |
Muut tekijät | Kaisa Torkkeli |
Teoksen nimi | Aidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti |
Alkuteos | Puutarhasta pöytään |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |