Kajsa Wikman : Kajsan iloiset tilkut : 21 ompelutyötä

Alkaen 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KAJS-029E3C

Helsinkiläisen käsityöyrittäjän Kajsa Wikmanin tuotteet ovat sisustajien mieleen, ja hänen käsitöitään on esitelty useissa alan lehdissä. Kajsa on myös tunnettu blogin pitäjä, ja hänen työnsä ovat saaneet runsaasti faneja ympäri maailman. Eipä siis ihme, että tämä kirja ehti ilmestyä ensin Yhdysvalloissa nimellä Scandinavian Stitches ennen kuin saimme sen tänne Suomeen käsityöharrastajien iloksi.

Perinteinen applikointi saa Kajsan käsissä modernin ja rennon ilmeen uudenlaisista aiheista: arjen touhuista, pienistä hetkistä ja eri vuodenajoista. Vaiheittain etenevien ohjeiden lisäksi kirjassa annetaan vinkkejä oikeanlaisten materiaalien valintaan, opastusta erilaisten ompelutekniikoiden hallintaan sekä ratkaisuja yleisimpiin ompelupulmiin. Kirja rohkaisee aloittelijoitakin hauskan harrastuksen pariin ja antaa roppakaupalla inspiraatiota myös omien mallien suunnitteluun.

Kauniit käsityöt sopivat mainiosti lahjoiksi tai oman kodin piristykseksi. Ompele vaikka syksyinen Silakkatyyny ja Ruskaviltti lokakuisten iltojen löhöilykavereiksi! "Taiteellinen missioni on saada ihmiset hymyilemään", toteaa Kajsa. Ja niinhän se on - hyväntuuliset käsityöt nostavat suupielet ylöspäin harmaanakin päivänä!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKajsa Wikman
Teoksen nimiKajsan iloiset tilkut : 21 ompelutyötä
AlkuteosScandinavian stitches
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatkäsityöohjeet, käsityöt, tilkkutyöt, mallit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja