Kalle Kirstilä & Robert Seger : Pieni suuri kaali

Alkaen 16,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PIEN-346F26
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Pieni suuri kaali nostaa tutun raaka-aineen arvoon ja esittelee monipuolisesti sen käyttömahdollisuudet keittiöissä ympäri maailmaa. Reseptit sekä tarinat kotimaisen lähiruoan ja kaalin viljelyn taustalta tuovat uutta inspiraatiota ruokapöytään.

Takakansi

PIENI SUURI KAALI nostaa lehtiensä suojiin kääriytyneen raaka-aineen ansaitsemaansa arvoon.

Ruokatoimittaja Kalle Kirstilän ja palkitun huippukokki Petteri Luodon yli 80 herkullista ja yllättävääkin reseptiä auttavat löytämään uusia maukkaita lähestymistapoja arkisesti koettuun raaka-aineeseen. Luvassa on kaalia läheltä ja kaukaa, kylmänä, kuumana ja tulisena, klassikoina sekä monin tuorein maustein ja makuparein.

Myös kaalien terveysvaikutukset, kaalin ja viinin suhde, hapankaalin ihmeellinen historia sekä moni muu asia tulee kirjassa käsiteltyä.

Pelolta pöytään -ruokakirjana Pieni suuri kaali on kunnianosoitus monipuoliselle ja herkulliselle raaka-aineelle sekä suomalaiselle lähiruualle ja sen tuottajille. Se on myös kirja, jota kelpaa vain katsella. Pieni suuri kaali muistuttaa, että kaalista on moneksi, herkulliseksi ja kauniiksi.

Esittely

Pieni suuri kaali nostaa vaatimattomana lehtiensä suojiin kääriytyneen raaka-aineen ansaitsemaansa arvoon. Kirja on myös kunnianosoitus suomalaiselle lähiruoalle: kaali on sekä paikallinen että mitä kansainvälisin raaka-aine, jota käytetään keittiöissä Atlantin molemmin puolin, Suomesta Välimerelle ja Vietnamiin. Tuulahdukset maailmankeittiöstä todistavat, että kaalista on juhlavienkin ruokien raaka-aineeksi - muunkin kuin puolukan viereen.

Pellolta pöytään -ruokakirjana Pieni suuri kaali kertoo, miten kaalia kasvatetaan, antaa vinkkejä kotikasvatukseen ja muistuttaa eri kaalilajikkeiden sesongeista. Pieni suuri kaali on myös kirja, jota kelpaa vain katsella. Robert Segerin valokuvat ovat ruokakuvien aatelia.

Ennen reseptejä kirjassa tutustutaan kaaliin raaka-aineena: muistutetaan sesongeista, ajatellaan kaalin käyttömahdollisuuksia uudelleen ja etsitään lajikkeille uusia mausteita ja makupareja. Usko tai älä, mutta vanilja ja kukkakaali on taivaallinen yhdistelmä!

Reseptiosion noin 60 ohjeissa tarjoillaan uusia lähestymistapoja arkiseksi koettuun raaka-aineeseen: kaalia läheltä ja kaukaa, kylmänä, kuumana ja tulisena, keittona ja kääryleenä, pikaisesti paistaen ja kauan hauduttaen, klassikoina ja uusina, eksoottisina nautintoina. Reseptien ja tuoreiden kaalifilosofioiden muodossa näkökulmansa kaaliin antavat myös suomalaiset ruokavaikuttajat.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKalle Kirstilä & Robert Seger
Teoksen nimiPieni suuri kaali
SKUP-PIEN-346F26
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja