Kampanjaehdot

 1. Kaikki Finlandia Kirjan tarjouskampanjat koskevat vain Finlandia Kirjan omaa verkkokauppaa www.finlandiakirja.fi (ellei kampanjaviestinnässä ole toisin mainittu). Tarjouksia ei voi hyödyntää missään kolmannen osapuolen hallinnoimassa kauppapaikoissa, jossa Finlandia Kirjan tuotteita on esillä/tilattavissa.
 2. Tarjous on voimassa vain kampanjaviestinnän yhteydessä ilmoittuun päivämäärään saakka. Mikäli päivämäärää ei ole ilmoitettu, katsotaan kampanjan olevan voimassa kolme päivää kampanjaviestin lähettämisestä (ml. lähetyspäivä).
 3. Tarjouksia ei voi käyttää jälkikäteen kampanja-ajan päätyttyä (pl. tilauksen tekemisessä sattunut mahdollinen tekninen virhetilanne).
 4. Tarjousta ei voi soveltaa jo tehtyyn tilaukseen, vaikka kampanja-aika olisi edelleen voimassa. Asiakkaan vastuulla on hyödyntää tarjous sekä mahdollinen siihen liittyvä kampanja-/alennuskoodi verkkokaupassa ennen tilauksen tekemistä/maksamista. Mikäli kampanja-/alennuskoodi ei toimi, asiakkaan tulee olla yhteydessä Finlandia Kirjan asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä.
 5. Ellei kampanjaviestinnässä toisin ole ilmoitettu, tarjoukset koskevat myös jo alennettuja tuotteita. Esim. prosentuaalinen kampanja-alennus lasketaan myös alennetuille tuotteille tuotteiden alennetuista hinnoista. Kaikki alennukset lasketaan tarjoustyypistä riippumatta tuotteiden verkkokaupassa ilmoitetuista alennetuista hinnoista.
 6. Ellei kampanjaviestinnässä toisin ole ilmoitettu, ilmaisen postikulun tarjoukset koskevat DB Schenkerin noutopistepakettia ja Budbee Boxia (mikäli nämä toimitustavat ovat kampanja-aikana aktiivisia).
 7. Mikäli Finlandia Kirja ei pysty ylitsepääsemättömän esteen, kuljetusyhtiön virheen tai asiakkaan toiminnasta johtuvan seikan vuoksi toimittamaan tilattua tuotetta normaalin toimitusprosessin mukaisesti, Finlandia Kirjan taloudellinen vastuu rajoittuu vain tehdyn tilauksen arvoon. Tilaukseen mahdollisesti liittynyttä tarjousta tai sen tuomaa rahallista etua ei erikseen hyvitetä.
 8. Kampanjatyypeissä, missä tietyt tuotteet on asetettu alennukseen/tarjoukseen, on verkkokaupan mukainen hinnoittelu aina voimassa, vaikka kampanjaviestinnästä voitaisiin tulkita, että jokin tietyn tuotteen pitäisi kuulua kampanjan piiriin. Esim. tietyn kirjoittajan tuotteiden ollessa alennuksessa voi jokin yksittäinen tuote jäädä alennuksen ulkopuolelle, mikäli kirjoittajan tuotetietoihin tallennettu nimi ei vastaa alennussääntöihin kirjattua nimeä. Tällaisessa tilanteessa verkkokaupan alentamaton hinta on tuotteen oikea hinta.
 9. Kampanjatyypeissä, joissa asiakkaalle tarjotaan joka X. tuote ilmaiseksi tai alennettuun hintaan, Finlandia Kirja tarjoaa edullisimman tuotteen tai sen hinnasta laskettavan alennuksen.
 10. Tilaukselle tietyn summan ylittävästä tilauksesta tarjottava ilmainen lahjakirja ja toimitus koskevat hintaa alennusten jälkeen ja ennen toimituskuluja. Ilmaisen toimituksen piirissä olevat toimitustavat ovat Schenkerin noutopistepaketti (käytössä koko Suomessa) sekä Budbee Box.
 11. Ostettavat lahjakortit eivät kuulu alennuskampanjoiden piiriin eikä niistä myönnetä alennuksia. Ostettavien lahjakorttien hintaa ei huomioida laskettaessa muita etuja tai alennuksia, mukaan lukien ilmainen lahjakirja ja toimitus.
 12. Mahdolliset kampanjoihin liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa posti(at)finlandiakirja.fi -sähköpostiosoitteeseen.
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja