Karin Bojs : Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla
20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
2098278

Karin Bojsin teos esittelee hapattamisen perinteisen taidon, jonka avulla vihannekset säilötään terveellisten bakteerien avulla ja ruoan maut jalostuvat entistä herkullisemmiksi.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Karin Bojs |
| Muut tekijät | Riikka Toivanen & Per Ranung |
| Teoksen nimi | Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla |
| Sijainti | Paikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
| Kustantaja | Atar |
| Painovuosi | 2012 |
| Painos | 1 |
| Sidonta | Sidottu, kuvakannet (kovakantinen) |
| Sivumäärä | 141 |
| Alkuteos | Syra själv |
| Kieli | suomi |
| ISBN | 9789527015001 |
| Kunto | Hyvä + (K3+) |
| Muuta | Hieman kulumaa reunoilla ja kulmissa |
| SKU | 2098278 |
| Korkeus (mm) | 245 |
| Syvyys (mm) | 175 |
| Paksuus (mm) | 15 |
| Paino (g) | 570 |
| Verokanta | ALV 14 % |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoka, vihannekset, säilöntä, säilykkeet, maitohappokäyminen |
