Karin Bojs : Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla

20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
2098278
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Karin Bojsin teos esittelee hapattamisen perinteisen taidon, jonka avulla vihannekset säilötään terveellisten bakteerien avulla ja ruoan maut jalostuvat entistä herkullisemmiksi.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKarin Bojs
Muut tekijätRiikka Toivanen & Per Ranung
Teoksen nimiHapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaAtar
Painovuosi2012
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä141
AlkuteosSyra själv
Kielisuomi
ISBN9789527015001
KuntoHyvä + (K3+)
MuutaHieman kulumaa reunoilla ja kulmissa
SKU2098278
Korkeus (mm)245
Syvyys (mm)175
Paksuus (mm)15
Paino (g)570
VerokantaALV 14 %
Avainsanatruokaohjeet, ruoka, vihannekset, säilöntä, säilykkeet, maitohappokäyminen
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja