Kati Nappa : Metsän makuja

Alkaen 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-METS-F3BD25
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Metsän makuja esittelee nykyaikaisia reseptejä, jotka hyödyntävät suomalaisen luonnon sieniä, marjoja ja villiyrttejä monipuolisesti. Tämä kirja tarjoaa tietoa raaka-aineiden käytöstä, terveysvaikutuksista ja kasvupaikoista.

Takakansi

Alkupalaaksi tatttibruschetta, pääruoaksi puolukalla maustettuja lihapullia ja villivihannes-perunasalaattia, jälkiruoaksi kylmiä karpaloita kinuskikuorrutuksella...

Ensiluokkaisista kotimaisista sienistä, marjoista ja luonnonyrteistä valmistuu ruokatoimittaja Kati Napan nykyaikaisien reseptien paitsi herkullisia myös terveyttä edistäviä ruokia. Monipuolisten ohjeiden ohessa Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Simo Moisio jakaa hyödyllistä tietoa eri raaka-aineiden käyttömahdollisuuksista, terveysvaikutuksista ja kasvuoloista.

»Suosittelen lämpimästi.» — kansanterveyslaitoksen pääjohtaja PEKKA PUSKA

Kotiaulousopettaja Kati Napalla on pitkä kokemus ruokatoimittajana ja MTV3:n televisiokokkina.

Esittely

Terveellisiä herkkuruokia metsän antimista!

Kotimaisista sienistä, marjoista ja luonnonyrteistä valmistuu ruokatoimittaja Kati Napan ohjein herkullisia ja terveyttä edistäviä ruokia. Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Simo Moisio jakaa kirjassa tietoa näiden ensiluokkaisten raaka-aineiden käyttömahdollisuuksista, terveysvaikutuksista ja kasvuoloista.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja