Kati Nappa : Metsän makuja
Alkaen 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-METS-F3BD25

Metsän makuja esittelee nykyaikaisia reseptejä, jotka hyödyntävät suomalaisen luonnon sieniä, marjoja ja villiyrttejä monipuolisesti. Tämä kirja tarjoaa tietoa raaka-aineiden käytöstä, terveysvaikutuksista ja kasvupaikoista.
Takakansi
Alkupalaaksi tatttibruschetta, pääruoaksi puolukalla maustettuja lihapullia ja villivihannes-perunasalaattia, jälkiruoaksi kylmiä karpaloita kinuskikuorrutuksella...Ensiluokkaisista kotimaisista sienistä, marjoista ja luonnonyrteistä valmistuu ruokatoimittaja Kati Napan nykyaikaisien reseptien paitsi herkullisia myös terveyttä edistäviä ruokia. Monipuolisten ohjeiden ohessa Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Simo Moisio jakaa hyödyllistä tietoa eri raaka-aineiden käyttömahdollisuuksista, terveysvaikutuksista ja kasvuoloista.
»Suosittelen lämpimästi.» — kansanterveyslaitoksen pääjohtaja PEKKA PUSKA
Kotiaulousopettaja Kati Napalla on pitkä kokemus ruokatoimittajana ja MTV3:n televisiokokkina.
Esittely
Terveellisiä herkkuruokia metsän antimista!Kotimaisista sienistä, marjoista ja luonnonyrteistä valmistuu ruokatoimittaja Kati Napan ohjein herkullisia ja terveyttä edistäviä ruokia. Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Simo Moisio jakaa kirjassa tietoa näiden ensiluokkaisten raaka-aineiden käyttömahdollisuuksista, terveysvaikutuksista ja kasvuoloista.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Kati Nappa |
| Muut tekijät | Simo Moisio |
| Teoksen nimi | Metsän makuja |
| SKU | P-METS-F3BD25 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, sienet, marjat, luonnonmarjat |
