Katja Bäcksbacka : Ruokatorstain kesä
Mitä mukaan vappupiknikille? Mikä maistuisi hellepäivänä? Miten ravut keitetään? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Ruokatorstain kesä. Herkulliset reseptit kuljettavat lukijan läpi kesän:Kevät alkaa pihatalkoilla, joissa pitää tietenkin olla ruokaakin, jatkuu vappupiknikillä ja koulujen päättäjäisjuhlissa. Juhannukseksi leivotaan mansikkakakku, ja rapujuhlia tukevoittaa kunnon pihvi. Loppukesästä nautitaan kypsyvästä sadosta ja säilötään kesän herkut talvikuukausiksi.
Ruokatorstain kesä sisältää noin 180 Helsingin Sanomissa julkaistua reseptiä. Kirjan upeat ruokakuvat ovat Elvi Ristan ottamia. Kirja on jatkoa suositulle Ruokatorstai joulu -kirjalle, joka ilmestyi muutama vuosi sitten.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Katja Bäcksbacka |
Teoksen nimi | Ruokatorstain kesä |
SKU | P-RUOK-2CC76B |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, juhlat, kesä |