Keittotieto 1-6 : Pikkulämpimät ja iltapalat ; Liharuoat 1 ; Liharuoat 2 ; Kasvisruoat ja kastikkeet ; Keitot ja kalaruoat ; Jälkiruoat ja leivonnaiset
35,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1610166

Keittotieto 1-6 esittelee kansainvälisen, ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön arki- ja juhlaruoat sekä suomalaisen yleiskeittiön ja maakuntien herkut asiantuntevasti koottuna.
Keittotieto – kansainvälisen, ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön arki- ja juhlaruoat sekä suomalaisen yleiskeittiön ja eri maakuntiemme herkut upeassa kuusiosaisessa suurteoksessa. Nelihenkisen suomalaisen asiantuntijaryhmän toimittama, ennakkoluuloton, monipuolisesti informoiva keittokirjasarja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Teoksen nimi | Keittotieto 1-6 : Pikkulämpimät ja iltapalat ; Liharuoat 1 ; Liharuoat 2 ; Kasvisruoat ja kastikkeet ; Keitot ja kalaruoat ; Jälkiruoat ja leivonnaiset |
| Sijainti | Paikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
| Kustantaja | WSOY |
| Painovuosi | 1976-1979 |
| Painos | 1.-4. |
| Sidonta | Sidottu (kovakantinen) |
| Kieli | suomi |
| Kunto | Tyydyttävä + (K2+) |
| Muuta | Jonkin verran kulumaa kansissa, kontaktimuovipäällystys |
| SKU | 1610166 |
| Korkeus (mm) | 306 |
| Syvyys (mm) | 242 |
| Paksuus (mm) | 120 |
| Paino (g) | 7315 |
| Verokanta | ALV 14 % |
