Kerstin Hulten : Suojaa ruoasta : syöpää ja muita sairauksia vastaan

Alkaen 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUOJ-7164F2
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Kerstin Hulténin asiantunteva teos paljastaa, miten ruokavalinnoilla voidaan tehokkaasti ehkäistä syöpää ja muita sairauksia. Hyödynnä viimeisimpään tutkimustietoon perustuvat vinkit ruokavaliosi ja hyvinvointisi tueksi.

Takakansi

TIESITKÖ, ETTÄ syöpä inhoaa mansikoita ja limeä ja että valkosipuli suojaa vieläkin paremmin, jos sen antaa levätä tovin leikkuulaudalla ennen pataan laittamista? Tai että juuri tainen curry voi antaa Intian suurelle väestölle suojan syöpää vastaan? Kirja perustuu suureksi osaksi viimeisimpiin tutkimuksiin, jotka osoittavat muun muassa, että elämäntavoilla on syöpäriskin kannalta suurempi rooli kuin perinnöllisyydellä. Kerstin Hultén esittelee kirjassaan hyödyllisimpiä ruoan raaka-aineita ja luo kokonaiskuvan siitä, miten voit syödä ja elää niin, että saat parhaan mahdollisen suojan. Saat paljon käytännön neuvoja ja esimerkkejä kehoon, mielialaan ja mahdolliseen mielenkiintosi liikunnalla, miten valmistat ruokaa hyödyllisistä raaka-aineista ja miten voit inspiroitua herkullisten ravintolisien sijaan sekä huolehtia painostasi. Voit aloittaa jo tänään oman ja perheesi suojasi huomattavasti terveellisellä ruoalla kirjan reseptien mukaan. Valitse raaka-aineet rohkeasti, innostu ihmisestä ja nauti ruuasta ja juomasta - ja ajattele, että hyvistä raaka-aineista valmistettaessa ruoka syntyy melkein kuin itsestään!

Lääketieteen lisensiaatti, laillistettu ravitsemusterapeutti Kerstin Hultén on erikoistunut kansanterveystieteeseen ja tekee epidemiologista alan väitöskirjaansa ruoan suojaavasta vaikutuksesta rintasyöpää vastaan. Lisäksi hän pitää luentoja ja työskentelee ruoka- ja terveysviestioitamisen parissa.

Esittely

Tiesitkö, että syöpä inhoaa mansikoita ja limeä ja että valkosipuli suojaa vieläkin paremmin, jos sen antaa levätä tovin leikkuulaudalla ennen pataan laittamista?

Kirja perustuu suureksi osaksi viimeisimpiin tutkimuksiin, jotka osoittavat muun muassa, että elämäntavoilla on syöpäriskin kannalta suurempi rooli kuin perinnöllisyydellä.

Kerstin Hultén esittelee kirjassaan hyödyllisimpiä ruoan raaka-aineita ja luo kokonaiskuvan siitä, miten voit syödä ja elää niin, että saat parhaan mahdollisen suojan. Saat paljon vinkkejä jokapäiväiseen käyttöön: miten "superlataat" kehosi hedelmillä, vihanneksilla ja liikunnalla, miten valmistat ruoan parhaalla tavalla ja miksi on tärkeää syödä hyvää ruokaa lukuisten ravintolisien sijaan sekä huolehtia omasta painostaan.

Valitse ateriasi noin viidestäkymmenestä jännittävästä ruoasta ja juomasta - ja ajattele, että hyvistä raaka-aineista valmistettaessa ruoka syntyy melkein kuin itsestään!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKerstin Hulten
Muut tekijätElina Uotila
Teoksen nimiSuojaa ruoasta : syöpää ja muita sairauksia vastaan
AlkuteosMaten som skyddar mot cancer
SKUP-SUOJ-7164F2
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, terveysvaikutukset, syöpätaudit, ennaltaehkäisy, ravitsemuskäyttäytyminen, keittokirjat, ravitsemus, ruoka, ravintoaineet, painonhallinta, terveellisyys, raaka-aineet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja