Kira Poutanen : Rakkautta au lait

Alkaen 14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1279441

Maailmalla suuren suosion saanut chicklit rantautui Suomeen Bridget Jonesin päiväkirjojen ja Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-kirjojen myötä. Myös Rakkautta au lait on hupsun romanttinen ja hauskoja juonenkäänteitä sisältävä tarina, johon ylimääräistä säihkettä tuo rakkauden pääkaupunki Pariisi.

Kun Lara Autio kyllästyy Suomessa kuvataideopintoihinsa, hän pakkaa luonnoslehtiöt ja öljyvärinsä matkalaukkuun ja suuntaa kohti Nizzaa. Sinisilmäinen pohjoismaalainen saa heti töitä rantakahvilasta ja asunnon kaverinsa Ninan luota.

Eräänä kiireisenä aamuna Lara konkreettisesti törmää varakkaaseen paperiyrityksen perijään Charlesiin, joka hurmaa hänet nopeasti rikkaan miehen elkeillään. Charles on aivan erilainen kuin mukava mutta ujo Eric, joka käy kahvilassa päivittäin ja on selvästi ihastunut Laraan. Ensimmäisen yhteisen yön jälkeen Charles palaa kotiinsa Pariisiin, mutta kutsuu Laran luokseen. Visiitti venyy kuukausiksi, ja pian Lara on kihloissa Charlesin ja tämän seurapiiriystävien kanssa. Rahan ja kimalluksen täyttämä elämä on niin mukavaa, että maalaaminenkin unohtuu. Lara valmistautuu unelmahäihin ja unelmaelämään unelmamiehen kanssa. Charles ei kuitenkaan ole aivan sitä miltä näyttää, ja Lara alkaa miettiä, onko kulissielämä sitä mitä hän haluaa.

Kira Poutanen (s.1974) asuu Pariisissa ja toimii kirjailijana, kielenkääntäjänä ja näyttelijänä. Hänen aiempiin teoksiinsa kuuluvat romaani Katso minua (2004) ja Finlandia Junior -palkittu nuortenkirja Ihana meri (2001).

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKira Poutanen
Teoksen nimiRakkautta au lait
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja