Kirsi Tuittu : Suolaiset ja makeat piirakat
Tuoretta piirakkaa ei voita mikään! Piirakka on monipuolisuudessaan lyömätön: se on mehevä herkku eväsretkillä, välipalana, illanistujaisissa, jälkiruokana, cocktailpalana... Tämä kokoelma sisältää klassikko-ohjeita ja uusia tuttavuuksia, joista löytyy sopivaa suolaista tai makeaa tarjottavaa arkeen ja juhlaan - kaiken kaikkiaan yli 80 suussa sulavaa piirakkaa.
Yksityiskohtaiset ja helpot ohjeet neuvovat taikinan tekemisen, kaulimisen, koristelun ja esipaistamisen salat. Saat myös vinkkejä siitä, millä välineillä ja aineksilla onnistut varmasti. Kokeneellekin leipurille riittää uutta kokeiltavaa taikinan koristelusta tarjoiluehdotuksiin. Hurmaa vieraasi vaikka vuohenjuusto-kirsikkatomaattipiirakalla tai tarjoa vaihteeksi sipuleista valmistettu tarte Tatin. Jälkiruuaksi tarjottava samettinen suklaapiirakka tai juustokakku Grand Marnier hurmaa varmasti kenet tahansa.
Kun kerran olet onnistunut lumoamaan yleisösi, palaat näihin ohjeisiin kerta toisensa jälkeen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Kirsi Tuittu |
Muut tekijät | Stephen Conroy |
Teoksen nimi | Suolaiset ja makeat piirakat |
Alkuteos | Tart : sweet & savoury recipes |
Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, leipominen, piirakat |