Kirsti Lauren : Makrobioottinen keittokirja

Alkaen 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MAKR-6D7B3A
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Makrobioottinen keittokirja tarjoaa ensimmäisen suomenkielisen oppaan makrobioottisesti valmistettuihin ruokiin, korostaen terveellisyyttä ja tasapainoa ravinnon avulla. Kirja esittelee reseptejä viljoista, juureksista, vihanneksista, pavuista sekä merilevistä ja huomioi niin vuodenajat kuin yksilöllisyydenkin ruokavaliossa.

Terveellisten ja keveitten elämänmuotojen keittokirja, ensimmäinen suomenkielinen makrobioottisesti valmistettujen ruokien opas

Makrobioitiikka korostaa erityisesti ravinnon terveellisiä vaikutuksia. Ruoalla voidaan palauttaa ja pitää tasapainossa niin keho kuin mielikin. Ruoan raaka-aineet tulisi saada, mikäli mahdollista, lähiympäristöstä. Myös vuodenaikojen vaihtelu otetaan huomioon ruokavaliossa, samoin yksilöllisyys.

Tämän kirjan ruokareseptit on kerätty useilta makrobioitiikan taitajilta, kursseilta ja tekijän omista kokeiluista. Pääasiallisia raaka-aineita ovat viljat, juurekset, vihannekset, pavut sekä merilevät. Ruoka-aineiden käsittely on hellävaraista ja ravintoarvot säilytetään.

Makrobioottinen keittokirja sisältää ohjeita aterikokonaisuuden valmistamiseksi aina viljan kypsyttämisestä kastikkeiden, salaattien, juomien ja jälkiruokien tekoon. Lisäksi kirjassa on pieni makrobioottinen ‘kotipa’ekki’.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKirsti Lauren
Teoksen nimiMakrobioottinen keittokirja
SKUP-MAKR-6D7B3A
Avainsanatruokaohjeet, kasvisruoat, kalaruoat, makrobiotiikka
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja