Klara Desser : Hienoja kalaruokia : omega-3 ja veden herkut

Alkaen 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HIEN-66A276
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Klara Desserin teos esittelee upeita kalaruokia, joissa yhdistyvät perinteiset pohjoismaiset maut sekä vaikutteet Välimereltä ja Aasiasta. Kirjasta löydät herkullisia tapoja valmistaa kalaa ja hyödyntää niiden terveellisiä omega-3-rasvahappoja.

Takakansi

Kirjan yli 80 ohjetta tarjoavat sekä perinteisiä pohjoismaisia ruokia että makuja Välimereltä ja Aasiasta. Silliä sekä säilötään, graavataan, keitetään, paistetaan että grillataan. Makrillia ja sardineia laitetaan voileivälle tai otetaan mukaan retkelle. Lohtea voit keittää, graavata ja paistaa kokonaisena. Lisäksi voit syödä sitä raakana, grillata vartassa, syödä arkena tai hienoimmissa juhlissa. Kirjassa on kaikkea, mitä tarvitset saadaksesi hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja yksinkertaisesti ja herkullisesti.

Rasvaiset kalat, ja jotkin äyriäiset, sisältävät pitkäketjuisia monityydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, joiden on määritetty ehkäisevän ja lievittävän useita sairauksia. Omega-3 on tärkein muun muassa sydämen ja verisuonten sekä aivojen terveydelle. Joten mikset alkaisi jo nyt syödä enemmän hyvää rasvaista kalaa.

Esittely

Kirja tarjoaa sekä perinteisiä pohjoismaisia ruokia että makuja Välimereltä ja Aasiasta. Silliä sekä säilötään, graavataan, keitetään, paistetaan että grillataan. Makrillia ja sardiineja laitetaan voileivälle tai otetaan mukaan retkelle. Lohta voit keittää, graavata ja paistaa kokonaisena. Lisäksi syödä raakana, grillata vartaassa, syödä arkena tai hienoimmissa juhlissa. Kirjassa on kaikkea, mitä tarvitset saadaksesi hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja yksinkertaisesti ja herkullisesti.

Rasvaiset kalat, ja jotkin äyriäiset, sisältävät pitkäketjuisia monityydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, joiden on ymmärretty ehkäisevän ja lieventävän useita sairauksia. Omega-3 on tärkeää mm. sydämen ja verisuonten sekä aivojen terveydelle.

Tästä kirjasta löydät reseptejä erilaisiin tilaisuuksiin ja yhteyksiin, arkipäiväisimmästä kaikkein juhlavimpaan. Joten mikset alkaisi jo nyt syödä enemmän hyvää rasvaista kalaa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKlara Desser
Muut tekijätHans Desser & Heli Tanni
Teoksen nimiHienoja kalaruokia : omega-3 ja veden herkut
AlkuteosFina feta fiskar
SKUP-HIEN-66A276
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ravinto, rasvahapot, omegarasvahapot
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja