Kokkisodan parhaat : 100 helppoa ja hauskaa reseptiä
Alkaen 5,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KOKK-B40513

Kokkisodan parhaat tarjoilee television suosikkiruokaohjelman 100 maukkainta ja nopeaa reseptiä arkeen ja juhlaan. Reseptien avulla loihdit herkullisen menun alle vartissa, juuri kuten tv:n huippukokit tekevät.
Kokkisodan parhaat sisältää television suosituimman ruokaohjelman herkullisimmat reseptit. Näiden ohjeiden avulla on helppo koota maukas ja edullinen menu, jolla voit yllättää itsesi ja hauskuuttaa illallisvieraita. Ja mikä parasta, kotikokkikin ehtii valmistaa jokaisen aterian alle neljännestunnissa.
MTV 3:n Kokkisota-ohjelmassa maan parhaat keittiömestarit ottavat mittaa toisistaan. Kokkijuldaattoreiden saavutukset ovat olleet häkellyttäviä. Esimerkiksi muusikko Lenni-Kalle Taipaleen keräämästä ostoskorista syntyi viinissä ja Coca-Colassa paistettua kanapikkoa, tuoreherkkusieni-kurkkumannikkeita ja jälkiruoaksi amerikkalaista sabayonea. Kaikki 20 minuutissa.
Kokkisodan reseptinkarit ovat Palace Gourmet-ravintolan keittopäällikkö Markus Maulavirta, lontoolaisen huippuravintolan La Tante Claren keittiömestari Helena Puolakka, kansainvälisiä kokkikilpailuja voittanut keittiömestari Antti Vahtera, vuonna 1996 vuoden kokiksi valittu Ravintola-Akatemian opettaja Aki Wahlman, Kaikilla mausteilla-ohjelman keittiömestari Jyrki Sukula sekä mm. Kiasman ravintolassa työskennellyt nuori lupaus Harri Syrjänen.
MTV 3:n Kokkisota-ohjelmassa maan parhaat keittiömestarit ottavat mittaa toisistaan. Kokkijuldaattoreiden saavutukset ovat olleet häkellyttäviä. Esimerkiksi muusikko Lenni-Kalle Taipaleen keräämästä ostoskorista syntyi viinissä ja Coca-Colassa paistettua kanapikkoa, tuoreherkkusieni-kurkkumannikkeita ja jälkiruoaksi amerikkalaista sabayonea. Kaikki 20 minuutissa.
Kokkisodan reseptinkarit ovat Palace Gourmet-ravintolan keittopäällikkö Markus Maulavirta, lontoolaisen huippuravintolan La Tante Claren keittiömestari Helena Puolakka, kansainvälisiä kokkikilpailuja voittanut keittiömestari Antti Vahtera, vuonna 1996 vuoden kokiksi valittu Ravintola-Akatemian opettaja Aki Wahlman, Kaikilla mausteilla-ohjelman keittiömestari Jyrki Sukula sekä mm. Kiasman ravintolassa työskennellyt nuori lupaus Harri Syrjänen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Teoksen nimi | Kokkisodan parhaat : 100 helppoa ja hauskaa reseptiä |
| SKU | P-KOKK-B40513 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus |
