Laura Kolbe & Harri Nevalainen : Havis Amanda : merenneidon kalaherkut
Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HAVI-116931

Havis Amanda - merenneidon kalaherkut avaa ikonisen helsinkiläisravintolan makumaailman ja historian tarjoten unohtumattomia kala- ja äyriäisreseptejä sekä herkullisia tarinoita Esplanadin varrelta.
Helsingin vanhin ja paras kalaravintola, Havis Amanda, avasi ovensa ensimmäisen kerran äitienpäivänä vuonna 1973. Huolimatta suhteellisen lyhyestä historiastaan ravintola on kunniakkaasti kantanut Esplanadin, kauppatorin ja Havis Amandan patsaan luojan Ville Vallgrenin perinteitä. Havis Amandan ruokalistoilta löytyy aina suomalaisista kaloista ja äyriäisistä taitotutuja herkkuja. Se on koko olemassaolonsa ajan ollut suosittu, kaikkia taiteen sääntöjä noudattava rapuravintola. Myös muualta tuoduista raaka-aineista ravintolan keittiö on aina saanut aikaan eksoottisia makuelämyksiä. Kauniisti kuvitetun teoksen herkullisista kalarespteistä vastaa Havis Amandan keittiömestari Harri Nevalainen. Makuelämysten lomassa Laura Kolbe kuvailee vanhaa Helsinkiä Esplanadin vaiheilla sekä Ville Vallgrenin hilpeitä elämätapoja ja kulinaarisia harrastuksia.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Laura Kolbe & Harri Nevalainen |
| Muut tekijät | Philip Binham |
| Teoksen nimi | Havis Amanda : merenneidon kalaherkut |
| SKU | P-HAVI-116931 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, gastronomia, ravintolat, kalaruoat |
