Laura Kolbe : Helsingin kaupungintalo : historiaa ja herkkuja = Helsinki City Hall : history and fine food

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HELS-B8D036
Katso kaikki vaihtoehdot

Näyttävästi kuvitettu juhlakirja kertoo Helsingin kaupungintalon 175-vuotisesta historiasta

C. L. Engelin suunnittelema Hotelli Seurahuone oli 1800-luvulla Helsingin huvielämän keskus. 1920-luvulla rakennus korjattiin, ja siitä tuli kaupunginvaltuuston kokoontumispaikka.

Tässä upeasti kuvitetussa juhlakirjassa professori Laura Kolbe kuvaa kaupungintalon 175-vuotista historiaa ja nykypäivää sekä kertoo talossa järjestetyistä juhlatilaisuuksista. Keittiöpäällikkö Pekka Puhakka esittelee juhlien menyitä - kuin myös arkisempien lounaiden, joita valmistettiin kaupungin henkilökunnalle. Mukana olevia reseptejä voi kokeilla omassakin keittiössä!

Kirjan tekstit ovat suomeksi ja englanniksi. Kuvitus sisältää arkistoista löydettyjä historiallisia otoksia sekä Lauri Mannermaan korkeatasoisia kuvia talosta ja ruoka-annoksista.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLaura Kolbe
Muut tekijätMalcolm Hicks & Pekka Puhakka
Teoksen nimiHelsingin kaupungintalo : historiaa ja herkkuja = Helsinki City Hall : history and fine food
Avainsanatarkkitehtuuri, julkiset rakennukset, kulttuurihistorialliset rakennukset, kaupungintalot
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja