Laurent Duchene : Keittotaidon akatemia : jälkiruoat

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-9703A8
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Keittotaidon akatemia : jälkiruoat tarjoaa yli 150 Le Cordon Bleu -reseptiä, joiden herkullisuus ja monipuolisuus ihastuttavat niin kotikokit kuin intohimoiset leipojatkin. Satojen havainnollistavien valokuvien avulla opit hallitsemaan jälkiruokien työskentelytekniikat ja valmistamaan loisteliaita makeita luomuksia.

Keittotaidon Akatemia Jälkiruoat sisältää ohjeet yli 150 suussa sulavaan jälkiruokaan ja niiden valmistuksen salaisuudet. Kirjassa annetaan reseptejä jäätelöistä kakkuihin ja hedelmäisistä pikkuleipiin, tutuista ja helposti valmistuvista jälkiruoista herkkujen aateliin ja mitä taidokkaimpiin luomuksiin. Sadoissa valokuvissa opastetaan hallitsemaan vaativatkin työskentelytekniikat ja vaihe vaiheelta valmistamaan vastustamattomia jälkiruokia erilaisiin tilanteisiin.

- Yli 150 Le Cordon Bleu -herkkua silmäniloksi ja makunautinnoksi
- Le Cordon Bleu -kokit ja sadat ainutlaatuiset valokuvat opastavat hallitsemaan työskentelytekniikat
- Parhaiden asiantuntijoiden vihjeet ja neuvot takaavat onnistuneen lopputuloksen
- Vaihe vaiheelta kerrotaan ja näytetään niin tuttujen ja helppojen kuin mitä taidokkaimpien jälkiruokien valmistaminen
- Neuvoja tyylikkääseen koristeluun, esimerkiksi yllättävistä yksityiskohdista ja ideoita loisteliaaseen tarjoiluesittelyyn
- Omassa kuvituksessa osastossa esitellään oikeita työvälineitä, perusteknipejä ja valmistusvaiheiden perusreitteinä perinteisiin makuihin
- Käsikirja Le Cordon Bleu -keittotaidon salaisuuksiin ja perusteelliseen osaamiseen

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLaurent Duchene
Muut tekijätMaretta Bäck & David Murray ym.
Teoksen nimiKeittotaidon akatemia : jälkiruoat
AlkuteosDessert techniques
SKUP-KEIT-9703A8
Avainsanatruokaohjeet, leivonnaiset, jälkiruoat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja