Lena Hulden : Minikarjaa : hyönteiset ruokana

Alkaen 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MINI-7935EC
Katso kaikki vaihtoehdot

Pariisilaisissa ravintoloissa voi nykyään tilata hyönteistapaksia ja Suomessakin voi törmätä pop up -ravintolaan, jossa valmistetaan friteerattuja sirkkoja. Täysin uudesta ruokatrendistä ei ole kyse, sillä monissa kulttuureissa hyönteisiä on syöty aina nimenomaan niiden herkullisuuden vuoksi.

Hyönteistieteilijä Lena Huldén kertoo upeasti kuvitetussa kirjassa historioitsijan tietämyksellä ja palkitun tietokirjailijan tarinankerronnan taidolla hyönteisten syöntiin liittyvistä ennakkoluuloista, eduista ja käytännön arjesta. Hyönteiset ovat nykymaailmassa ainut halpa, eettinen ja ekologinen proteiinin lähde. Työn alla olevan lakimuutoksen myötä niiden käyttö ruokana tulee lisääntymään radikaalisti Suomessakin.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLena Hulden
Muut tekijätKari Heliövaara
Teoksen nimiMinikarjaa : hyönteiset ruokana
Avainsanatruoanvalmistus, ravintoarvo, hyönteiset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja