Liha : kaikki lihasta laitumelta lautaselle

Alkaen 16,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LIHA-27AD9F
Katso kaikki vaihtoehdot

"Liha" kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan.

Kirjassa tutustutaan suomalaiseen eläintuotantoon, esitellään nauta-, sika-, siipikarjarodut sekä riistaeläimet. Käydään yksityiskohtaisesti läpi, mitä liha on ja miten lihasta syntyy kuluttajille lihatuotteita. Perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin.

Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätMikko Takala & Mika Remes ym.
Teoksen nimiLiha : kaikki lihasta laitumelta lautaselle
SKUP-LIHA-27AD9F
Avainsanatruokaohjeet, eläimet, ruoanvalmistus, liharuoat, keittokirjat, ruoka, gastronomia, kana, riistaeläimet, poronhoito, liha, siipikarja, lammas, siipikarjatalous, sika, tuotantoeläimet, karjatalous, lihantuotanto, makkarat, lihavalmisteet, nautakarja, sikatalous, teurastus, nauta, kypsennys, lihakarja
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja