Liha : kaikki lihasta laitumelta lautaselle
"Liha" kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan.
Kirjassa tutustutaan suomalaiseen eläintuotantoon, esitellään nauta-, sika-, siipikarjarodut sekä riistaeläimet. Käydään yksityiskohtaisesti läpi, mitä liha on ja miten lihasta syntyy kuluttajille lihatuotteita. Perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin.
Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Mikko Takala & Mika Remes ym. |
Teoksen nimi | Liha : kaikki lihasta laitumelta lautaselle |
SKU | P-LIHA-27AD9F |
Avainsanat | ruokaohjeet, eläimet, ruoanvalmistus, liharuoat, keittokirjat, ruoka, gastronomia, kana, riistaeläimet, poronhoito, liha, siipikarja, lammas, siipikarjatalous, sika, tuotantoeläimet, karjatalous, lihantuotanto, makkarat, lihavalmisteet, nautakarja, sikatalous, teurastus, nauta, kypsennys, lihakarja |