Liha : Kaikki lihasta laitumelta lautaselle
16,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LIHA-27AD9F
"Liha" kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan.
Kirjassa tutustutaan suomalaiseen eläintuotantoon, esitellään nauta-, sika-, siipikarjarodut sekä riistaeläimet. Käydään yksityiskohtaisesti läpi, mitä liha on ja miten lihasta syntyy kuluttajille lihatuotteita. Perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin.
Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa.
Kirjassa tutustutaan suomalaiseen eläintuotantoon, esitellään nauta-, sika-, siipikarjarodut sekä riistaeläimet. Käydään yksityiskohtaisesti läpi, mitä liha on ja miten lihasta syntyy kuluttajille lihatuotteita. Perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin.
Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Muut tekijät | Mikko Takala & Mika Remes ym. |
| Teoksen nimi | Liha : Kaikki lihasta laitumelta lautaselle |
| SKU | P-LIHA-27AD9F |
| Avainsanat | ruokaohjeet, eläimet, ruoanvalmistus, liharuoat, keittokirjat, ruoka, gastronomia, kana, riistaeläimet, poronhoito, liha, siipikarja, lammas, siipikarjatalous, sika, tuotantoeläimet, karjatalous, lihantuotanto, makkarat, lihavalmisteet, nautakarja, sikatalous, teurastus, nauta, kypsennys, lihakarja |
