Lisa Jewell : Yöhön kadonnut

Alkaen 8,60 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-YOHO-B8888D

Älykkäästi punottu tarina tyttären katoamisesta ja äidinrakkaudesta, joka ei sammu koskaan.

Mitä tekisit, jos eräänä iltana perheenjäsenesi ei palaisikaan kotiin?

19-vuotias Tallulah on lähdössä treffeille. Äiti katsoo, kun tytär katoaa kauniiseen kesäiltaan, joka muuttuu yöksi, sitten aamuksi. Äiti odottaa, mutta Tallulah ei palaa kotiin. Viimeiseksi hänet on nähty suuntaamassa bileisiin taloon, joka sijaitsee tiheäpuustoisen metsän laidalla. Äiti etsii, mutta Tallulahista ei löydy jälkeäkään.

Vuotta myöhemmin dekkarikirjailija Sophie on kävelyllä samaisessa metsässä, kun hän huomaa aitaan kiinnitetyn pahvinpalan, jossa lukee KAIVA TÄSTÄ...

Koskettavan psykologisen jännityksen mestari Lisa Jewell (s. 1968) on samastuttavien henkilöhahmojen ja arkipäiväisen uhan tunteen luomisessa aivan omaa luokkaansa. Jewellin teoksia on käännetty 29 kielelle ja myyty yhteensä yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Hän asuu Lontoossa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa.

Koskettavan psykologisen jännityksen mestari Lisa Jewell (s. 1968) on kansainvälinen menestyskirjailija, jonka teoksia on käännetty kymmenille kielille ja myyty yli viisi miljoonaa kappaletta. Aiemmin myös viihdekirjoistaan tunnettu Jewell on julkaissut jo parikymmentä romaania. Sitten hän oli poissa (suomentanut Karoliina Timonen, WSOY 2019) oli hänen ensimmäinen jännitysromaaninsa, ja se meni suoraan Englannin listaykköseksi. Jewell on samastuttavien henkilöhahmojen, mutkikkaiden juonikuvioiden ja arkipäiväisen uhan tunteen luomisessa aivan omaa luokkaansa. Jewellin älykkäästi punotut, viihdyttävät, koskettavat ja koukuttavat trillerit ovatkin valloittaneet lukijat ympäri maailman. Jewell asuu synnyinkaupungissaan Lontoossa miehensä, kahden tyttärensä, kissan, marsun ja maailman parhaan koiran kanssa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLisa Jewell
Muut tekijätKaroliina Timonen
Muut tekijätKääntänyt: Karoliina Timonen
Kannen suunnittelu tai taide: Maria Sundberg
Teoksen nimiYöhön kadonnut
Julkaistu2022
AlkuteosThe Night She Disappeared
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatkatoaminen, metsät, tyttäret, äidit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja