Lydia Fenet : Vaikuttavin nainen olet sinä : ota yleisösi haltuun ja myy osaamisesi

20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VAIK-1D6A4F

Kirja naisille, jotka haluavat tulla kuulluiksi.

Christie'sin taidehuutokauppakamarin meklari Lydia Fenet tietää kokemuksesta, kuinka ratkaisevasti aitous ja kyky myydä vaikuttavat omaan elämään ja menestymiseen uralla.
Inspiroiva opas sisältää lukuisia esimerkkejä, oivalluksia ja neuvoja siitä, miten toteuttaa tavoitteensa, miten verkostoitua liike-elämässä ja neuvotella palkasta, miten hallita esiintymispelkoa ja hyödyntää omia vahvuuksiaan, ja miten lakata pyytelemästä anteeksi.
Fenetin ainutlaatuinen tarina välittää rohkaisevan viestin: kun opit taistelemaan sen puolesta, mitä haluat ja ansaitset, saat äänesi kuuluviin tilanteessa kuin tilanteessa.

Lydia Fenet on Christie'sin taidehuutokauppakamarin menestyneimpiä meklareita, joka on kerännyt kymmeniä miljoonia dollareita hyväntekeväisyysjärjestöille. Hän tietää kokemuksesta, kuinka ratkaisevasti aitous ja kyky myydä vaikuttavat omaan elämään ja menestymiseen uralla.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLydia Fenet
Teoksen nimiVaikuttavin nainen olet sinä : ota yleisösi haltuun ja myy osaamisesi
AlkuteosThe most powerful woman in the room is you
Kielisuomi
Muut tekijätLaura Haavisto
Verokanta-
Avainsanatnaiset, henkilöhistoria, liike-elämä, markkinointi, menestyminen, työelämä, itsekasvatus, esiintymistaito, osaaminen, liikenaiset, urasuunnittelu, verkostoituminen, itsensä toteuttaminen, meklarit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja