Lyyli Huhtamella : Pohjoisen herkut = Traditional tastes of the north

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-POHJ-A2A70E

Saariselän suosittu pitopalveluemäntä Lyyli Huhtamella esittelee Lapin ja Karjalan parhaimmat juhlaruoat ja niihin liittyvät perinteet.

Perinteet kiinnostavat, ja niitä on helppo toteuttaa juuri ruokapöydässä. Kansainvälistymisen myötä osa vanhasta suomalaisesta ruokakulttuurista on katoamassa, nuoret sukupolvet eivät enää osaa valmistaa perinneherkkuja ja pitävät niitä työläinä. Kirja auttaa ohjeiden kokeilemisessa ja oman suvun ja perheen perinteiden löytämisessä.

Kirja etenee vuoden juhlien mukaan alkaen uudestavuodesta ja päättyen jouluun. Mukana on Lyylin pitopalveluasiakkaiden lempiruokia sekä juhlapyhien menuehdotuksia, yhteensä noin 50 ruokaohjetta kuvineen. Upeat maisemakuvat kehystävät ruoista otettuja lähikuvia. Kirja on kaksikielinen (suomi-englanti), joten se toimii hyvin myös yrityslahjana ja turistien matkamuistokirjana.

Perinneherkut vievät mukanaan: lanttusupikkaat, savupororieskat, revontuliparfait, poronkäristys, patariekko, lohiseljanka, punajuuriterriini...

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLyyli Huhtamella
Teoksen nimiPohjoisen herkut = Traditional tastes of the north
Kielienglanti, suomi
Muut tekijätMarko Tiainen & Tiia Koskimiesym.
Verokanta-
Avainsanatruokaohjeet, ruokaperinne, leipominen, ruokakulttuuri
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja