Machiko Yamada : Japanilainen keittokirja
Japanilainen keittiö on Suomessakin tänä päivänä suositumpi kuin koskaan. Japanilaisessa ruoassa
ulkonäkö on vähintään yhtä tärkeää kuin maku. Pitkään Suomessa asuneena Yamada tuntee
Suomen olot ja kauppojemme raaka-ainevalikoiman, ohjeet ovat siis meille sopivia ja raaka-aineet
ovat saatavissa täältä.
Kirjassa annetaan yli sata perinteistä japanilaista ruokaohjetta ja käsitellään ruoanvalmistustapoja ja
-välineitä sekä koko japanilaisen ruokakulttuurin historiaa ja kehitystä. Machiko Yamada on
opiskellut vanhaa japanilaista keittotaitoa kotimaassaan ja Suomessa asuessaan opettanut
japanilaista ruokakulttuuria.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Machiko Yamada |
Teoksen nimi | Japanilainen keittokirja |
Sijainti | Paikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
Kustantaja | Tammi |
Painovuosi | 2004 |
Painos | 1 |
Sidonta | Sidottu, kuvakannet (kovakantinen) |
Sivumäärä | 159 |
Kieli | suomi |
ISBN | 9513127699 |
Kunto | Erinomainen - (K4-) |
Muuta | Selkämyksessä aavistus vinoutta |
Korkeus (mm) | 200 |
Syvyys (mm) | 200 |
Paksuus (mm) | 18 |
Paino (g) | 492 |
Verokanta | Marginaaliverotus |