Maija Silvennoinen : Maijan lihakirja
Alkaen 14,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MAIJ-98C759

Keittiömestari Maija Silvennoinen opastaa lihan käsittelyn, kypsennyksen ja maustamisen saloihin selkeiden ohjeiden avulla. Monipuolinen teos tarjoaa reseptejä naudasta, siasta, lampaasta ja linnuista sekä kattavasti vinkkejä liemistä, kastikkeista ja lisukkeista.
Lähiruokaa lihasta
Uudessa keittokirjassaan keittiömestari Maija Silvennoinen on tarttunut monipuoliseen raaka-aineeseen, lihaan. Hän neuvoo lihan käsittelyn, kypsentämisen ja maustamisen perusteellisesti, niin että aloittelijakin pysyy mukana. Yksityiskohtaisten ohjeiden mukaan valmistuvat ruoat naudasta, siasta, lampaasta ja linnuista sekä makkarasta ja sisäelimistä. Kirjasta ei ole unohdettu myöskään keittoja, salaatteja, liemiä, kastikkeita eikä lisäkkeitä. Kuten aikaisemmissakin kirjoissaan, Maija antaa lopuksi ohjeita sopiviin jälkiruokiin, joten ohjeita voi yhdistellä vaikkapa kokonaisiksi illallisruoiksi.
Uudessa keittokirjassaan keittiömestari Maija Silvennoinen on tarttunut monipuoliseen raaka-aineeseen, lihaan. Hän neuvoo lihan käsittelyn, kypsentämisen ja maustamisen perusteellisesti, niin että aloittelijakin pysyy mukana. Yksityiskohtaisten ohjeiden mukaan valmistuvat ruoat naudasta, siasta, lampaasta ja linnuista sekä makkarasta ja sisäelimistä. Kirjasta ei ole unohdettu myöskään keittoja, salaatteja, liemiä, kastikkeita eikä lisäkkeitä. Kuten aikaisemmissakin kirjoissaan, Maija antaa lopuksi ohjeita sopiviin jälkiruokiin, joten ohjeita voi yhdistellä vaikkapa kokonaisiksi illallisruoiksi.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Maija Silvennoinen |
| Muut tekijät | Timo Viljakainen |
| Teoksen nimi | Maijan lihakirja |
| SKU | P-MAIJ-98C759 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, liharuoat |
