Maija Silvennoinen : Maijan riistakirja
Maija Silvennoisen suosittu keittokirjasarja jatkuu kolmen vuoden tauon jälkeen riistakirjalla. Kirjassa neuvotaan sekä yleisten että harvinaisempien riistaeläinten lihan käsittely. Ruokaohjeet jakautuvat kylmiin alkuruokiin ja salaatteihin, keittoihin, pataruokiin, paisteihin ja kokonaisiin lintuihin, jauheliharuokiin, fileeruokiin, kastikkeisiin ja lisäkkeisiin sekä riista-aterian raikkaisiin jälkiruokiin.
Poimintoja Maijan riistakirjan ruokaohjeista:
maalaisriistapatee
hyytelöity fasaaninrinta
savustettu hirvipaisti
punajuuri-sorsakeitto
hunajainen karhupata
riistakääryleet katajanmarjakastikkeessa
kokonaisena kypsennetty metso
riista-sienimureke
kokonaisena paistettu ulkofilee
kuusenkerkkäkastike
riistakastike
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Maija Silvennoinen |
Teoksen nimi | Maijan riistakirja |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, riistaruoat |