Maija Silvennoinen : Maijan riistakirja

33,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MAIJ-A1B9EF
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Maija Silvennoisen rakastettu keittokirjasarja saa jatkoa inspiroivilla riistaresepteillä ja kattavilla käsittelyvinkeillä niin yleisille kuin harvinaisille riistaeläimille. Kirja tarjoaa vaiheittaiset ohjeet sekä alkuruokiin, pääruokiin että suussa sulaviin jälkiruokiin.

Takakansi

LÄHIRUOKAA RIISTASTA

Keittiömestari Maija Silvennoinen paljastaa uudessa keittokirjassaan riistaruokien valmistamisen salat vaihe vaiheelta. Maijan riistakeittokirja kertoo perusteellisesti riistalihan käsittelystä, marinoinnista ja kypsentämisestä unohtamatta yksityiskohtaisia valmistusohjeita, joista kukin voi valita mieleisensä ateriakokonaisuuden. Maijan ohjeiden avulla valmistuvat herkulliset alku- ja pääruoat salaateista ja keitoista paisti- ja fileeruokiin, kastikkeista ja lisäkkeistä suussa sulaviin jälkiruokiin. Kirjan riistaruokat voidaan valmistaa paitsi kaikesta riistasta myös naudanlihasta. Maijan riistakeittokirja tarjoaa kotikokeille kulinaaristen makunautintojen, jonka kruunaa kirjan lopussa suosittelu, tietyn riista-aterian valittu viini.

Esittely

Maija Silvennoisen suosittu keittokirjasarja jatkuu kolmen vuoden tauon jälkeen riistakirjalla. Kirjassa neuvotaan sekä yleisten että harvinaisempien riistaeläinten lihan käsittely. Ruokaohjeet jakautuvat kylmiin alkuruokiin ja salaatteihin, keittoihin, pataruokiin, paisteihin ja kokonaisiin lintuihin, jauheliharuokiin, fileeruokiin, kastikkeisiin ja lisäkkeisiin sekä riista-aterian raikkaisiin jälkiruokiin.

Poimintoja Maijan riistakirjan ruokaohjeista:

– maalaisriistapatee
– hyytelöity fasaaninrinta
– savustettu hirvipaisti
– punajuuri-sorsakeitto
– hunajainen karhupata
– riistakääryleet katajanmarjakastikkeessa
– kokonaisena kypsennetty metso
– riista-sienimureke
– kokonaisena paistettu ulkofilee
– kuusenkerkkäkastike
– riistakastike

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMaija Silvennoinen
Teoksen nimiMaijan riistakirja
SKUP-MAIJ-A1B9EF
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, riistaruoat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja