Manju Malhi : Intialainen keittiö

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-INTI-5B55DA
Katso kaikki vaihtoehdot

Eri puolilla Intiaa suositaan erilaisia ruoanvalmistustyylejä, raaka-aineita ja kypsennysmenetelmiä.
Pohjoisen kebabit, koftat, tikkat, dalit, litteät leivät ja tandooriruoat maustetaan kuivatuilla
mausteilla, jotka lämmittävät talven kylmyydessä. Mausteiset äyriäis- ja kalaruoat tulevat läntisestä
Intiasta. Etelän perintöä ovat kookos- ja kasvisruoat, biryanit ja dosat, jotka ryyditetään herkullisen
tuoreilla mausteilla. Idästä saadaan nuudeleita, makeanveden kalaa ja makeita jälkiruokia. Kaikki
herkut ovat aidosti intialaisia, maukkaita ja vaivattomia valmistaa.
Manju Malhi tunnetaan helpon intialaisen arkiruoan puolestapuhujana. Hänen ensimmäinen
keittokirjansa julkaistiin Britanniassa 2002, minkä jälkeen hän kohonnut nopeasti maan
suosituimpien kotikokkien joukkoon ja vetää muun muassa omaa televisio-ohjelmaa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäManju Malhi
Muut tekijätRiitta Bergroth & Jason Lowe
Teoksen nimiIntialainen keittiö
AlkuteosIndia with passion
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri, Intia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja