Manju Malhi : Intialainen keittiö
Eri puolilla Intiaa suositaan erilaisia ruoanvalmistustyylejä, raaka-aineita ja kypsennysmenetelmiä.
Pohjoisen kebabit, koftat, tikkat, dalit, litteät leivät ja tandooriruoat maustetaan kuivatuilla
mausteilla, jotka lämmittävät talven kylmyydessä. Mausteiset äyriäis- ja kalaruoat tulevat läntisestä
Intiasta. Etelän perintöä ovat kookos- ja kasvisruoat, biryanit ja dosat, jotka ryyditetään herkullisen
tuoreilla mausteilla. Idästä saadaan nuudeleita, makeanveden kalaa ja makeita jälkiruokia. Kaikki
herkut ovat aidosti intialaisia, maukkaita ja vaivattomia valmistaa.
Manju Malhi tunnetaan helpon intialaisen arkiruoan puolestapuhujana. Hänen ensimmäinen
keittokirjansa julkaistiin Britanniassa 2002, minkä jälkeen hän kohonnut nopeasti maan
suosituimpien kotikokkien joukkoon ja vetää muun muassa omaa televisio-ohjelmaa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Manju Malhi |
Muut tekijät | Riitta Bergroth & Jason Lowe |
Teoksen nimi | Intialainen keittiö |
Alkuteos | India with passion |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri, Intia |