Margarine today : technological and nutritional aspects : proceedings of a seminar held at Dijon University, under the chairmanship of Prof. Guy Clement, Dijon 20-21 March 1969 = Margarine d'aujourd'hui : aspects technologiques et nutritionnels = Die Marg

20,00 €
Vain %1 jäljellä
SKU
1835134
Käytetty / Kunto: hyvä +
Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätJacob Willem Emile Coenen & R. Féron ym.
Teoksen nimiMargarine today : technological and nutritional aspects : proceedings of a seminar held at Dijon University, under the chairmanship of Prof. Guy Clement, Dijon 20-21 March 1969 = Margarine d'aujourd'hui : aspects technologiques et nutritionnels = Die Margarine Heute : Technische Und Ernährungswissenschaftliche Aspekte
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaE. J. Brill
Painovuosi1970
Painos1
SidontaSidottu, ei kansipapereita (kovakantinen)
Sivumäärä143
Kielienglanti, ranska
KuntoHyvä + (K3+)
MuutaPienoista kolhua selkämyksen päissä, pienoista kulumaa
Korkeus (mm)241
Syvyys (mm)190
Paksuus (mm)19
Paino (g)472
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatmargariini
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja
Finlandia Kirja lähettää paketit aina ajallaan, ja olen saanut usean opintoih...
Hanna kirjoitti hiljattain arvostelun