Ostoskori
Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Jacob Willem Emile Coenen & R. Féron ym. |
Teoksen nimi | Margarine today : technological and nutritional aspects : proceedings of a seminar held at Dijon University, under the chairmanship of Prof. Guy Clement, Dijon 20-21 March 1969 = Margarine d'aujourd'hui : aspects technologiques et nutritionnels = Die Margarine Heute : Technische Und Ernährungswissenschaftliche Aspekte |
Sijainti | Paikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
Kustantaja | E. J. Brill |
Painovuosi | 1970 |
Painos | 1 |
Sidonta | Sidottu, ei kansipapereita (kovakantinen) |
Sivumäärä | 143 |
Kieli | englanti, ranska |
Kunto | Hyvä + (K3+) |
Muuta | Pienoista kolhua selkämyksen päissä, pienoista kulumaa |
Korkeus (mm) | 241 |
Syvyys (mm) | 190 |
Paksuus (mm) | 19 |
Paino (g) | 472 |
Verokanta | Marginaaliverotus |
Avainsanat | margariini |