Maria Lönnqvist : Raakaleipurin parhaat kakut
Alkaen 18,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAAK-64D4D5

Raakaleipurin parhaat kakut tarjoaa herkullisia ja terveellisiä leivontareseptejä, joissa käytetään luonnollisia aineksia ilman sokeria, vehnää, munia tai voita. Nauti kakkuja ja jälkiruokia, jotka sopivat useille erityisruokavalioille tinkimättä mausta.
Kenelle: Kirja sopii keliaakikoille, maitoallergikoille, diabeetikoille, vegaaneille sekä kaikille, jotka etsivät terveellisiä ja herkullisia leivonnaisia.
Takakansi
Täyteläinen suklaakakku, kuohkea marja-juustokakku, mehevä täytekakku...Kirjan suussa sulavat kakut syntyvät puhtaista ja ravitsevista raaka-aineista kuten manteleista, taateleista, hunajasta ja puolukoista. Raakaleipurin parhaat kakut ovat kauniita, makoisia ja terveellisiä, ja ne kakut sopivat tavallisen herkuttelun lisäksi sellaisinaan myös keliaakikoille, maitotuoteallergisille ja vegaaneille. Kirjan seikkailu-ohjeilla jokainen kotikokki loihdii ihania kakkuja, piiraita, leivoksia ja jäätelöitä, jotka vievät kielen mennessään. Helpot taikinat valmistuvat monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa, ja raakaleivokset valmistuvat uunin sijaan pakastimessa. Kaikki reseptien ainekset ovat saatavissa tavallisista ruokakaupoista, ja niissä suositaan kotimaisuutta.
Maria Lönnqvist on nuori yrittäjä, joka on perustanut Helsingin Torikortteliin oman raakaravintolan nimeltä Hymy Raw Food Cafe.
Esittely
Täyteläinen suklaakakku, kuohkea marjajuustokakku, suussa sulava täytekakku... Nämä syntisiltä kuulostavat herkut valmistuvat puhtaista ja ravitsevista aineksista ilman sokeria, vehnää, munia ja voita. Raakaleipurin leivonnaisissa ei tingitä mausta tai ulkonäöstä. Jokainen kirjan jälkiruoka sopii tavallisen herkkusuun lisäksi sellaisenaan myös keliaakikoille, maitoallergikoille, diabeetikoille ja vegaaneille.Kirjan selkeillä ohjeilla kouliintumatonkin kotileipuri loihtii ihania kakkuja, piirakoita, leivoksia ja jäätelöitä, jotka vievät kielen mennessään. Tortut tekeytyvät uunin sijaan pakastimessa, samettinen kuorrute vispataan kerman sijaan cashewpähkinöistä ja makeutus tulee sokerin sijaan hunajasta.
Taikinat ovat yksinkertaisia, eikä niissä tarvitse miettiä kohottamista, laskea paistoaikoja ja pelätä lässähtäneitä tai kärähtäneitä tuotoksia. Resepteissä käytetyt kuiva- ja tuoreainekset ovat helposti saatavilla hyvistä ruokakaupoista, ja niissä suositaan kotimaisuutta.
20-vuotias Maria Lönnqvist on yrittäjä, joka avasi vastikään Senaatintorin kupeeseen raakaruokakahvilan Hymy Raw Food Cafe. Hän pitää myös loppuunmyytyjä raakajälkiruokakursseja ympäri Suomea, valmistaa raakakakkuja erilaisiin tilaisuuksiin ja on kevään aikana vieraana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa. Maria on innostunut raakaruoasta sen terveellisyyden ja herkullisuuden vuoksi.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Maria Lönnqvist |
| Teoksen nimi | Raakaleipurin parhaat kakut |
| SKU | P-RAAK-64D4D5 |
