Märit Holm : Ravinto-opin perusteet
Alkaen 3,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAVI-FDB5F6

Ravinto-opin perusteet tarjoaa kattavan katsauksen ravintofysiologian perusteisiin sekä elintarviketieteeseen käytännönläheisestä näkökulmasta. Kirja auttaa ymmärtämään terveellisen ravitsemuksen suunnittelua ajantasaisen tiedon pohjalta.
Ravinto-opin perusteet
Suurin osa kirjasta käsittelee ravintofysiologiaa. Myös ruokatavaraopista ja siihen liittyvästä elintarviketieteudesta annetaan perustiedot.
Näkökulma on käytännöllinen: kirjan tiedot auttavat terveellisen ravitsemuksen suunnittelussa.
Suurin osa kirjasta käsittelee ravintofysiologiaa. Myös ruokatavaraopista ja siihen liittyvästä elintarviketieteudesta annetaan perustiedot.
Näkökulma on käytännöllinen: kirjan tiedot auttavat terveellisen ravitsemuksen suunnittelussa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Märit Holm |
| Muut tekijät | Leena Maijala & Eva Wallstam |
| Teoksen nimi | Ravinto-opin perusteet |
| Alkuteos | Human nutrition |
| SKU | P-RAVI-FDB5F6 |
