Marketta Levanto : Säilö terveellisesti : talleta kesän maut ja vitamiinit
Alkaen 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SAIL-B48F4C

Marketta Levannon teos tarjoaa kattavat ohjeet kesän makujen ja vitamiinien säilömiseen, hyödyntäen uusinta tutkimustietoa erityisesti marjojen terveysvaikutuksista. Kirja esittelee monipuolisesti erilaiset säilöntämenetelmät aina mehujen valmistuksesta hapattamiseen.
SÄILÖ TERVEELLISESTI TALLETA KESÄN MAUT JA VITAMIINIT
Tämän kirjan avulla aloittelijakin saa syyssadon talteen, mutta teoksesta löytyy asiaa myös kokeneemmille, sillä siihen on saatu uusinta tutkimustietoa marjojen terveysvaikutuksista. Kirja opastaa säilönnän saloihin lähtien aineksien esikäsittelystä ja sopivien tölkkien sekä rasioiden valinnasta aina umpiointiin ja hapattamiseen asti, eikä viininvalmistustakaan ole unohdettu. Kirjassa perehdytetään kalan, lihan, kasvisten ja juuresten säilöntään, mutta pääosassa ovat puhtaat kotimaiset marjamme. Hillojen, mehujen, nektarien, marmeladien, pikkelssien ja hyytelöiden teko selostetaan 60 ohjeella ryyditettynä, ja kirjan tarjoamin tiedoin voi kehittää perusresepteistä omia sovelluksia. Lopussa on kätevä taulukko marjoista, niiden vitamiini- ja kuitupitoisuuksista, säilöntätavoista ja käyttötarkoituksista.
pakastaminen hillominen mehut ja nektarit soseet, marmeladit ja hyytelöt umpiointi kuivaaminen etikkasäilöntä maitohappokäyminen viinin valmistus
Tämän kirjan avulla aloittelijakin saa syyssadon talteen, mutta teoksesta löytyy asiaa myös kokeneemmille, sillä siihen on saatu uusinta tutkimustietoa marjojen terveysvaikutuksista. Kirja opastaa säilönnän saloihin lähtien aineksien esikäsittelystä ja sopivien tölkkien sekä rasioiden valinnasta aina umpiointiin ja hapattamiseen asti, eikä viininvalmistustakaan ole unohdettu. Kirjassa perehdytetään kalan, lihan, kasvisten ja juuresten säilöntään, mutta pääosassa ovat puhtaat kotimaiset marjamme. Hillojen, mehujen, nektarien, marmeladien, pikkelssien ja hyytelöiden teko selostetaan 60 ohjeella ryyditettynä, ja kirjan tarjoamin tiedoin voi kehittää perusresepteistä omia sovelluksia. Lopussa on kätevä taulukko marjoista, niiden vitamiini- ja kuitupitoisuuksista, säilöntätavoista ja käyttötarkoituksista.
pakastaminen hillominen mehut ja nektarit soseet, marmeladit ja hyytelöt umpiointi kuivaaminen etikkasäilöntä maitohappokäyminen viinin valmistus
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Marketta Levanto |
| Teoksen nimi | Säilö terveellisesti : talleta kesän maut ja vitamiinit |
| SKU | P-SAIL-B48F4C |
| Avainsanat | ruoka-aineet, hedelmät, vihannekset, marjat, hillot, säilöntä, mehut, kuivaus, pakastus, suolaus |
