Markku Haapio : Nakit ja muusi : suomalaisen makkarakirja

Alkaen 16,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-NAKI-B82358
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Markku Haapion 'Nakit ja muusi' tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen suomalaisen makkaran historiaan, valmistukseen ja kulttuuriin. Kirja opastaa sekä perinteisten että innovatiivisten makkararuokien valmistuksessa ja makuelämyksissä.

Nakit ja muusi on makkara-aficiadon Markku Haapion ja kokeneitten keittokirjamiesten Antti Vahteran ja Visa Nurmen yhteistyön tulos. Nakit ja muusi on ensimmäinen suomalainen kirja makkarakulttuurista. Kirja kertoo, mikä ja mitä makkara on, seuraa makkaran vaellusta Kaksoisvirran maasta Kreikan ja Rooman kautta maailmanvallo itukseen.

Nakit ja muusi käy läpi suomalaisen makkaraperinteen laukkamakkaroista kansallisruoka lenkkiin. Nimensä mukaisesti Nakit ja muusi on myös vankka keittokirja, jossa kerrotaan, miten valmistuu yhtä hyvin makkararSOosi kuin omatekonen gourmetmakara etanasta. Kädestä pitäen kirja opastaa lukijan oman kotikeittiön makkaramestariksi mutta ei unohda myöskään muusiosastoa eli makkaran kavereita niin lautasella kuin lasiesiassakin.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMarkku Haapio
Muut tekijätAntti Vahtera & Visa Nurmi
Teoksen nimiNakit ja muusi : suomalaisen makkarakirja
SKUP-NAKI-B82358
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, lihateollisuus, makkarat, lihavalmisteet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja