Märta Tikkanen : Emma ja Uno : rakkautta tottakai

Alkaen 3,50 € Alkuperäinen hinta 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-EMMA-68E9ED

Märta Tikkasen kiehtovan liikuttava kertomus isovanhempiensa harvinaislaatuisesta rakkaudesta.

He tapasivat kun Emma oli 18-vuotias, Uno 26. Vajaan vuoden kuluttua he olivat naimisissa. Joka vuosi syntyy lapsi, kaikki eri paikkakunnilla. Emma on 25-vuotias kun seitsemäs lapsi syntyy. Tuolloin he eivät enää asu yhdessä, mutta Uno kirjoittaa Emmalle rakkaudentäyteisiäkirjeitä, usein.

Emma ja Uno, äidinpuoleiset isovanhempani. Uno on kansanvalistaja ja lehtimies, työskentelee Suomen itsenäisyyden puolesta, perustaa kansanopistoja eri puolelle Ruotsia, on innokas idealisti joka joutuu jatkuvasti kahnauksiin, koko ajan matkalla jonnekin, samalla kun Emma pitää huolta kuudesta lapsesta sodan ja inflaation kourissa. Kumpikaan heistä ei mene uudestaan naimisiin.

Millaista se oli, mitä tapahtui, miksi kaikki kävi kuten kävi? En tiedä. mutta ehkä voin kirjoittaa esiin mahdollisia suuntia -

Märta Tikkanen sanoo ettei koskaan isoäitinsä eläessä kysynyt tältä oikeita kysymyksiä, ajatteli että isoisä oli varmaan satuttanut isoäitiä. "Mitä enemmän luin Unosta ja mitä hän oli kirjoittanut, sitä enemmän kiinnostuin hänestä. Sitä paremmin ymmärsin myös isoäitiä."

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMärta Tikkanen
Teoksen nimiEmma ja Uno : rakkautta tottakai
AlkuteosEmma & Uno
Kielisuomi
Muut tekijätLiisa Ryömä
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja