Matti J. Särömaa : Kalansavustuksen salat

Alkaen 37,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KALA-0BF219
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Matti J. Särömaan teos avaa ovet perinteisten kalansavustusmenetelmien saloihin ja tarjoaa runsaasti inspiraatiota niin resepteihin kuin välineiden valintaan.

Takakansi

"Lohi on pyydettävä torstaina, savustettava viikonloppuna ja nautittava keskiviikkona."
— VANHAT NORJALAISET KALANSAVUSTAJAT

Vanhan kansan savustusmenetelmät ovat unohtumassa. Tämä arvostetun kalaruokien asiantuntijan Matti J. Särömaan aarrearkku tuo uudelleen esille monet vanhat hyvät menetelmät kala­herkkujen valmistamiseksi.

Vanhat menetelmät tuntemalla voi myös kehittää uutta ja ennakkoluulotonta nykypäivän tarpeisiin. Teoksessa selostetaan selkeästi, miksi kalansavustuksessa tarvitaan tietynlaisia välineitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Parhaan makuinen savukalan saa, kun kaikissa vaiheissa käyt­tää elävää tulta ja sopivia puita/lajeja. Koke­neitten kalansavustajien mielestä vain avotulella kehitetty savu antaa oikean maun kalaan.

Kalasta näyttää tulevan tämän vuosituhannen suosikkiruoka. Tunnettu kalaruokien asiantuntija on myös poiminut kirjaan monia herkkureseptejä lettukaäryleistää Butlerin savukalahyytelöön.

Esittely

Vanhan kansan savustusmenetelmät ovat unohtumassa. Tämä arvostetun kalaruokien asiantuntijan Matti J. Särömaan aarrearkku tuo uudelleen esille monet vanhat hyvät menetelmät kalaherkkujen valmistamiseksi.

Vanhat menetelmät tuntemalla voi myös kehittää uutta ja ennakkoluulotonta nykypäivän tarpeisiin. Teoksessa selostetaan selkeästi, miksi kalansavustuksessa tarvitaan tietynlaisia välineitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Parhaan makuisen savukalan saa, kun kaikissa vaiheissa käyttää elävää tulta ja sopivia puulajeja. Kokeneitten kalansavustajien mielestä vain avotulella kehitetty savu antaa oikean maun kalaan.

Kalasta näyttää tulevan tämän vuosituhannen suosikkiravinto. Tunnettu kalaruokien asiantuntija on myös poiminut kirjaan monia herkkureseptejä lettukääryleistä Butlerin savukalahyytelöön.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMatti J. Särömaa
Teoksen nimiKalansavustuksen salat
SKUP-KALA-0BF219
Avainsanatruoanvalmistus, kalaruoat, kala, savustus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja