Matti J. Särömaa : Kalansavustuksen salat
Alkaen 37,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KALA-0BF219

Matti J. Särömaan teos avaa ovet perinteisten kalansavustusmenetelmien saloihin ja tarjoaa runsaasti inspiraatiota niin resepteihin kuin välineiden valintaan.
Takakansi
"Lohi on pyydettävä torstaina, savustettava viikonloppuna ja nautittava keskiviikkona."— VANHAT NORJALAISET KALANSAVUSTAJAT
Vanhan kansan savustusmenetelmät ovat unohtumassa. Tämä arvostetun kalaruokien asiantuntijan Matti J. Särömaan aarrearkku tuo uudelleen esille monet vanhat hyvät menetelmät kalaherkkujen valmistamiseksi.
Vanhat menetelmät tuntemalla voi myös kehittää uutta ja ennakkoluulotonta nykypäivän tarpeisiin. Teoksessa selostetaan selkeästi, miksi kalansavustuksessa tarvitaan tietynlaisia välineitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.
Parhaan makuinen savukalan saa, kun kaikissa vaiheissa käyttää elävää tulta ja sopivia puita/lajeja. Kokeneitten kalansavustajien mielestä vain avotulella kehitetty savu antaa oikean maun kalaan.
Kalasta näyttää tulevan tämän vuosituhannen suosikkiruoka. Tunnettu kalaruokien asiantuntija on myös poiminut kirjaan monia herkkureseptejä lettukaäryleistää Butlerin savukalahyytelöön.
Esittely
Vanhan kansan savustusmenetelmät ovat unohtumassa. Tämä arvostetun kalaruokien asiantuntijan Matti J. Särömaan aarrearkku tuo uudelleen esille monet vanhat hyvät menetelmät kalaherkkujen valmistamiseksi.Vanhat menetelmät tuntemalla voi myös kehittää uutta ja ennakkoluulotonta nykypäivän tarpeisiin. Teoksessa selostetaan selkeästi, miksi kalansavustuksessa tarvitaan tietynlaisia välineitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.
Parhaan makuisen savukalan saa, kun kaikissa vaiheissa käyttää elävää tulta ja sopivia puulajeja. Kokeneitten kalansavustajien mielestä vain avotulella kehitetty savu antaa oikean maun kalaan.
Kalasta näyttää tulevan tämän vuosituhannen suosikkiravinto. Tunnettu kalaruokien asiantuntija on myös poiminut kirjaan monia herkkureseptejä lettukääryleistä Butlerin savukalahyytelöön.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Matti J. Särömaa |
| Teoksen nimi | Kalansavustuksen salat |
| SKU | P-KALA-0BF219 |
| Avainsanat | ruoanvalmistus, kalaruoat, kala, savustus |
