Matti Räsänen : Savokarjalainen ateria : savokarjalainen ruoka ja ruokakulttuuri muuttuvassa maailmassa
Alkaen 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SAVO-73525D

Matti Räsäsen teos avaa ikkunoita savokarjalaisen ruokakulttuurin perinteisiin, tapoihin ja arkeen, esittelemällä ainutlaatuisen kokoelman reseptejä ja ruokaperinteitä muuttuvassa maailmassa.
Tämä kirja vie lukijansa keskelle rikasta savokarjalaista ruokaan ja ateriointiin liittyvää tapakulttuuria. Se kertoo tavallisen ihmisen näkökulmasta perinteisistä ruoka-aineista ja niiden hankinnasta, päivittäisestä ateriajärjestyksestä ja aterioista, joiden rakentumiseen vuoden aikojen vaihtelu suuresti vaikutti. Se kuvaa elävästi kalenterijuhliin ja talkootapahtumiin sekä ihmisen koko elämänkaareen lapsiaamusta kirkkomaahan liittyneitä ruokatapojä.
Kirjan lopussa on lisäksi yli 200 perinteistä savokarjalaista reseptiä, joista suuri osa on ennen keittokirjoissa julkaisemattomia.
Kirjan lopussa on lisäksi yli 200 perinteistä savokarjalaista reseptiä, joista suuri osa on ennen keittokirjoissa julkaisemattomia.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä |
|
|---|---|
| Tekijä | Matti Räsänen |
| Teoksen nimi | Savokarjalainen ateria : savokarjalainen ruoka ja ruokakulttuuri muuttuvassa maailmassa |
| SKU | P-SAVO-73525D |
| Avainsanat | pitäjäruoat, pitäjäruuat |
