Max Becker : Wolfgang Amadeus Mozart : kuvaelämäkerta

Alkaen 10,00 € Alkuperäinen hinta 12,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-WOLF-056980

Vuonna 2006 musiikinystävät kaikkialla maailmassa juhlivat Wolfgang Amadeus Mozartin syntymän 250-vuotisjuhlaa. Lukuisat konsertit, oopperaesitykset, näyttelyt, esitelmät ja festivaalit kutsuvat niin Mozartin kaupunkeihin Salzburgiin ja Wieniin kuin muuallekin. Mozart on yhä musiikkimaailman kestosuosikki.

Mozart-vuoden kunniaksi julkaistaan nyt myös suomeksi aivan uudenlainen kuvaelämäkerta. Kirjassa muistellaan, kuinka Mozart teki lyhyen elämänsä aikana lukuisia matkoja, jotka joskus kestivät kuukausia ja vuosia. Saamme siis tutustua Mozartin persoonaan, hänen vaikutukseensa ja sävellystyöhönsä, kun seuraamme hänen elämäntaivaltaan, joka vei hänet useisiin Euroopan maihin. Myös historiallista ja yhteiskunnallista ilmapiiriä valaistaan aina sellaisena kuin se näkyy Mozartin taustalla. Elämäkertaa rikastuttavat lukuisat lainaukset Mozartilta itseltään ja ihmisiltä, jotka tunsivat hänet.

Mozartin ihmeellinen nerous on innoittanut eri alojen taiteilijoita ammentamaan vaikutteita hänen musiikistaan ja luomaan uusia mestariteoksia. Näitäkin esitellään tässä kirjassa, ja näin Mozartin aikajänne yltää myös meidän päiviimme.

Kirjan lopussa on musiikkitoimittaja Hannu-Ilari Lampilan kirjoittama luku Mozartin merkityksestä Suomen musiikkielämään.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMax Becker
Teoksen nimiWolfgang Amadeus Mozart : kuvaelämäkerta
AlkuteosChronik Bildbiografie Wolfgang Amadeus Mozart
Kielisuomi
Muut tekijätMarkus Lång & Stefan Schickhaus
Verokanta-
Avainsanatelämäkerrat, säveltäjät
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja