Merja Koski : Pienjuustolat : suuret tunteet, vahvat maut - Suuret tunteet, vahvat maut
Jokaisella juustolla on tarina
Kirjan herkulliset kuvat ja juustoloiden tarinat houkuttelevat maistamaan ja käyttämään pienjuustoloiden ainutlaatuisia juustoja ja ihastumaan niiden erilaisuudesta. Suomessa on pitkä ja vahva juustokulttuuri, joka on syytä nostaa entistä enemmän jokaiseen pöytään. Kirjassa kerrotaan juustonvalmistuksen historiaa ja nostetaan esiin nykyisiä menestyksellisiä juustoloita ja niiden monipuolista juustotarjontaa. Kirjassa on myös tutkimustietoa juustojen terveellisyydestä. Juusto on terveellistä, täysipainoista ravintoa, sopivasti proteiinia, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Yhdistettynä hiilihydraattipitoisiin kasviksiin ja viljatuotteisiin ateria on täydellinen.
Tutustu ja rakastu
suomalaisten pienjuustoloiden juustoihin!
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Merja Koski |
Muut tekijät | Tiina Poimio & Riitta Saloniemi |
Teoksen nimi | Pienjuustolat : suuret tunteet, vahvat maut - Suuret tunteet, vahvat maut |
Avainsanat | valmistus, ruokaohjeet, historia, ruokakulttuuri, juusto, yrittäjät, meijeriteollisuus, juustoteollisuus, pienyritykset |