Michael Harwood : Pirullisen kuuma chilikirja
12,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PIRU-477A34
Chilipaprika on kasvi, jota on käytetty yli 7000 vuoden ajan ravinto- ja maustekasvina. Usein erheellisesti pippuriksi kutsutun kasvin lajikkeiden muoto, maku ja voimakkuus kattavat laajan kirjon miedosta ja makeahkosta vihannespaprikasta polttavan tulisiin chileihin. Suomeen 1990-luvulla rantautunut texmex-villitys teki tutuksi jalapenochilin, ja kauppojemme valikoimiin on sittemmin tullut myös monia Aasian eri keittiöiden käyttämiä chililajikkeita.
Michael Harwoodin Pirullisen kuuma chilikirja vastaa chilistä innostuneen yleisön tarpeisiin monessakin suhteessa: se kertoo lyhyesti chilin juurtumisesta Eurooppaan, esittelee keskeiset chililajikkeet ja antaa ohjeita chilin kasvattamiseen - ja ennen kaikkea tarjoaa suuren määrän reseptejä kaikentyyppisiin ruokiin.
Runsaasti ja värikkäästi kuvitetut reseptit on jaoteltu alkupaloihin ja keittoihin, kastikkeisiin ja marinadeihin, kalaruokiin, liharuokiin, kasvisruokiin, pasta- ja riisiruokiin sekä jälkiruokiin ja juomiin. Jokaisen ruokalajin yhteydessä on mainittu valmistamiseen tarvittava aika sekä ruoan tulisuus asteikolla mieto-keskivahva-tulinen. Raaka-aineiden saatavuus Suomessa on tarkastettu.
Michael Harwoodin Pirullisen kuuma chilikirja vastaa chilistä innostuneen yleisön tarpeisiin monessakin suhteessa: se kertoo lyhyesti chilin juurtumisesta Eurooppaan, esittelee keskeiset chililajikkeet ja antaa ohjeita chilin kasvattamiseen - ja ennen kaikkea tarjoaa suuren määrän reseptejä kaikentyyppisiin ruokiin.
Runsaasti ja värikkäästi kuvitetut reseptit on jaoteltu alkupaloihin ja keittoihin, kastikkeisiin ja marinadeihin, kalaruokiin, liharuokiin, kasvisruokiin, pasta- ja riisiruokiin sekä jälkiruokiin ja juomiin. Jokaisen ruokalajin yhteydessä on mainittu valmistamiseen tarvittava aika sekä ruoan tulisuus asteikolla mieto-keskivahva-tulinen. Raaka-aineiden saatavuus Suomessa on tarkastettu.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Michael Harwood |
| Muut tekijät | Kiti Szalai |
| Teoksen nimi | Pirullisen kuuma chilikirja |
| Alkuteos | The ultimate insanely super hot chilli pepper cookbook |
| SKU | P-PIRU-477A34 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, chili |
