Mika Lehtinen & Harri Peltonen & Päivi Talvinen : Handbok i matlagning

Kattava ruoanlaiton opas ammattikoulutukseen tarjoaa perusteellisen näkemyksen keittiötaidoista ja liiketoiminnan kannattavuudesta.
Kenelle: Hotelli-, ravintola- ja cateringalan opiskelijoille.
Handbok i matlagning lämpar sig för studerande inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen.
Boken är en detaljerad handledning i matlagning. I den ingår bland annat kalkylering, hygien, livsmedelskunskap och egentlig matlagningslära. Basrecepten för matlagningen är utprövade recept som ger en mängd möjligheter för olika affärsidéer. Affärsidé och lönsamhet är centrala teman i hela boken.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Mika Lehtinen & Harri Peltonen & Päivi Talvinen |
Muut tekijät | Kuvittaja: Katri Linna Kääntänyt: Aino Rosenstedt |
Teoksen nimi | Handbok i matlagning |
SKU | P-HAND-A60C69 |