Mika Lehtinen : Ruoanvalmistuksen käsikirja

19,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOA-F42790
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Mika Lehtisen Ruoanvalmistuksen käsikirja tarjoaa kattavan ja perusteellisen oppaan ruoanvalmistustaitojen kehittämiseen sekä keskittyy myös liikeidean ja kannattavuuden merkitykseen keittiöalalla.

Takakansi

RUOANVALMISTUKSEN KÄSIKIRJA on perusteellinen keittotaidon opas jokaiselle ruoanvalmistusta opiskelevalle ja käsikirja ammatissa työskentelevälle. Kirjaan on integroitu ruoanvalmistukseen liittyviä laajoja kokonaisuuksia ja osa-alueita, kuten laskentatoimi, hygienia, raaka-aineiden tuntemus ja varsinaiseen ruoanvalmistus. Liikeidea ja kannattavuus ovat koko kirjan keskeinen teema. Ruoanvalmistuksen perusohjeet koostuvat testatuista ohjeista, joita muuntelemalla saadaan rajattomasti sovelluksia eri liikeideoiden tarpeisiin.

Esittely

Hyvä kokki osaa valmistaa ruokaa eri raaka-aineista erilaisilla menetelmillä ja tietää, miten raaka-aineet käyttäytyvät säilytyksessä. Hänen kirkkaana johtoajatuksenaan on asiakaspalvelu. Hyvä kokki myös tekee ruokaa siten, kuin toivoisi itselleen tehtävän: hygieenisesti ja luontoa säästävästi. Liiketoiminnan jatkuvuuden takaa – hyvän palvelun ja puhtauden lisäksi – ruoanvalmistuksen taloudellisuus.

Ruoanvalmistuksen käsikirja sisältää kaiken oleellisen perustiedon, jota ruoanvalmistajan työssä tarvitaan. Kirjassa käsitellään kokin työn yleisiä periaatteita, tutustutaan laitteisiin ja välineisiin sekä raaka-aineisiin ja harjoitellaan kannattavuuden laskemista. Ruoanvalmistuksen perusteista edetään raaka-aineiden esikäsittelyyn ja reseptiikkaan, valmistusmenetelmiin ja raaka-aineiden käyttöön eri ruokalajeissa. Kirja sopii erityisesti ammatillisiin perusopintoihin, tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa ja aikuisopiskelussa sekä käsikirjaksi ammatissa toimiville.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMika Lehtinen
Muut tekijätPäivi Talvinen & Harri Peltonen
Teoksen nimiRuoanvalmistuksen käsikirja
SKUP-RUOA-F42790
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, keittokirjat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja